Diablo 2 Resurrected nevű játékban hova kell bemásolni a korábbi játékmentéseket?
Kimentettem a korábbi karaktereimet, de valamiért nem jeleníti meg őket, 1 karaktert sem hoz be, mintha nem is lennének, hiába másolom be a főkönyvtárba. Esetleg aki tudja hogy működik, leírná az ezzel kapcsolatos tapasztalatait?
Előre is köszönöm válaszokat!
A kimásolt karakterek sem lopott játékból valók, megvettem a Steamen a Diablo 2 Resurrected-et, készítettem benne jó pár karaktert, de újra kellett raknom a Windows-t és le kellett formatálnom a winchestert így a korábbi karaktereket kimásoltam egy pendrive-ra.
Most újratelepítettem, a windowst, újra feltelepítettem a Steamről a Diablo 2 Resurrected játékot és a korábbi karaktereket szeretném használni.
Ostoba és teljesen felesleges volt a hozzászólásod 1-es.
Steamről elég nehezen telepíthetted, hiszen ott nem forgalmazzák.
Oda másold vissza, ahonnan előzőleg kimásoltad, de egyszerűbb, ha hagyod, hogy felhőből letöltse magának, ha már úgyis megvetted.
Köszönöm 3-as a válaszod. Bocsánat, elírtam a Battle-netről vásároltam. Mindegy, de nem lopott játék, maradjunk annyiban. A Diablo IV van csak Steamen, a Diablo 2 Resurrected valóban nincs fent.
Offline karakterekről volt szó, így nincs fent a felhőben. De megtaláltam a választ, készítettem egy karaktert és megkerestem hogy azt hova rakja a számítógépen. Sikerült megtalálni, így bemásoltam ugyanoda a régi karaktereket is, és így már megjeleníti a játékban azokat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!