Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Genshin Impact mobilon...

A Genshin Impact mobilon mennyit fogyaszt?

Figyelt kérdés
Nekem 128 GB-os telefonom van és kiváncsi vagyok, hogy arra rá fér-e és ha igen, mennyit fog fogyasztani? Már nagyon le akarom tölteni és bármit megtennék érte, hogy végre megint tudjak vele játszani, még egy új, nagyon tárhelyű telefon megvételén is gondolkoztam.

2024. júl. 7. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
ráfér de nem éri meg leszedni, hulladék
2024. júl. 7. 18:02
 2/6 Kedves Vezető ***** válasza:

Ráfér, de jó sok tárhelyet foglal..

Hasonló a Tower Of Fantasy, az kevesebbet foglal.

De ha esetleg bejön a körökre osztott, mint a régi Final Fantasy-s harc, akkor az Ex Astris-t is nagyon ajánlom. Az fizetős game, de megéri sztm. Nem gacha, AAA tartalom.

2024. júl. 7. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
PC-n kb 100GB, mobilon 35GB a tárhelyigény.
2024. júl. 8. 08:26
 4/6 anonim válasza:
69%
Miért lenne hulladék? Lehet hogy neked nem a te stílusod de neki attól még tetszhet.
2024. júl. 8. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hulladék. Max neked a gacha része nem tetszik és ezért szar.
júl. 16. 05:14
 6/6 kutyuskaanyad69XD válasza:
Én is telefonról nyomom. Iphone 15 plus 128GB és tökéletesen fut, full jó grafika, nem laggol 15fps. Nekem 22GB-ot foglal mert lehet törölni a küldetés előzményeket és így sokkal kevesebbet foglal. Remélem tudtam segíteni!
aug. 28. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!