A Genshin Impact mobilon mennyit fogyaszt?
Figyelt kérdés
Nekem 128 GB-os telefonom van és kiváncsi vagyok, hogy arra rá fér-e és ha igen, mennyit fog fogyasztani? Már nagyon le akarom tölteni és bármit megtennék érte, hogy végre megint tudjak vele játszani, még egy új, nagyon tárhelyű telefon megvételén is gondolkoztam.júl. 7. 17:54
1/6 anonim válasza:
ráfér de nem éri meg leszedni, hulladék
2/6 Kedves Vezető válasza:
Ráfér, de jó sok tárhelyet foglal..
Hasonló a Tower Of Fantasy, az kevesebbet foglal.
De ha esetleg bejön a körökre osztott, mint a régi Final Fantasy-s harc, akkor az Ex Astris-t is nagyon ajánlom. Az fizetős game, de megéri sztm. Nem gacha, AAA tartalom.
3/6 anonim válasza:
PC-n kb 100GB, mobilon 35GB a tárhelyigény.
4/6 anonim válasza:
Miért lenne hulladék? Lehet hogy neked nem a te stílusod de neki attól még tetszhet.
5/6 anonim válasza:
Nem hulladék. Max neked a gacha része nem tetszik és ezért szar.
6/6 kutyuskaanyad69XD válasza:
Én is telefonról nyomom. Iphone 15 plus 128GB és tökéletesen fut, full jó grafika, nem laggol 15fps. Nekem 22GB-ot foglal mert lehet törölni a küldetés előzményeket és így sokkal kevesebbet foglal. Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!