Miért ilyen iszonyatosan nehéz megölni az Ender Dragon-t a minecraft-ban?
Vagy 2 órán át szenvedtem vele, de úgy leölt egyfolytában, hogy csak pislogtam.
Vagy feldobott, aztán jól bevertem a bokám, vagy az Enderman-ek vágtak szendvicsbe.
Végül elegem lett, átváltottam kreatívba és szájba rúgtam.
Komolyan ennyire nehéz, hogy csak csalással lehet legyőzni?
ne szídjátok szegényt, ő még kezdő biztosan.
amúgy 7 ággyal meg lehet ölni, ugye felrobban az endben, illetve kell vinni vizesvödröt, mert feldobhat, és akkor vizesvödörrel tudsz MLG-t csinálni, kivédve a zuhanást; és kell építeni egy platzot a föld felett 2 blokkal, ahova csak te férsz be és az endermanek nem, vagy endkőből vagy obszidiánból, amit nem tudnak lebontani, vagy ott is vizet használsz.
Egyáltalán nem vagy béna. Ahhoz, hogy megöld, nagyon sok felkészülés kell. Nekem is nehéz volt megölni, de mondom miket használtam:
Sapka: Önjavítás, Védelem IV, Robbanásvédelem, Törhetetlenség III
Melles: Önjavítás, Védelem IV, Robbanásvédelem, Törhetetlenség III
Nadrág: Önjavítás, Védelem IV, Robbanásvédelem, Törhetetlenség III
Cipő: Önjavítás, Védelem IV, Robbanásvédelem, Törhetetlenség III, Könnyű esés
A szett lehet vasból is, de inkább gyémánt vagy netherite.
Kard: Önjavítás, Élesség IV-V, Lángpallos, Törhetetlenség III
Íj: Törhetetlenség III, Végtelen, Láng, Erő V
Csákány: Hatékonyság VI-V, Önjavítás, Törhetetlenség III, Gyengéd érintés
Pajzs, 2×64 blokk, Barkács asztal, 20 db farönk, vizes vödör, kb 10 ágy, 2 obszidián, Enderpearl, 2 vastömb, lassúzuhanás, regeneráció és erő bájital, kb 20 aranyalma, ha van akkor egy bűvös aranyalmát is vihetsz.
Elég sok minden, mivel ugye ilyenkor még nincs Shurkerboxod ezért én Ender Chestbe vittem őket (azért kellett a gyengéd érintés a csákányra)
Talán ennyi, bocsi ha kihagytam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!