A World of Tanks játéknak lehet iszonyatos irritáló hangja?
Lakótelepen az elmúlt hónapokban valami barom késő este valami olyan játékkal játszik, aminek brutális mély hangja emeleteken keresztül terjed.
Mivel a TV-ben ezt a játékot reklámozzák gyakran, arra gondoltam lehet valami 10 éves hülye gyerek kapott rá, akinek elmentek otthonról.
Lehet ennek a játéknak ilyen nagyon mély hangja?
Sorozatos ágyúzásra gondolok, mert nem egy-egy lövés hanem hosszabb több másodperces, ismétlődő dübörgés. Belenéztem 1 WOT videóba youtubeon, abban csak egy-egy lövés volt.
Nyilván van 1millió játék, csak ezt mostanában annyira erőltetik, és hirtelen erre asszociáltam belőle.
(Aki ismeri a játékot az válaszoljon lehetőleg, az agresszor provokálók, okoskodók kíméljenek plíz.)
Hát nézd, ha revolver táras tankokkal játszik kizárólag, akkor lehet, de nem hiszem, mert azt mondtad az elmúlt napokban kapott rá, ezek a tankok meg nem elérhetők az elején.
WoT-ban a tüzelés is hangos, de a folyamatos motorhang a legidegesítőbb.
Nem, ez hónapok óta megy, és tényleg irreleváns, hogy mi az, csak az zavarna, ha a wot lenne, és még a tv-ben is reklámozza a készítő, hogy tényleg minden vadbaromhoz eljusson.
:D
Ennyi alapján bármi lehet, akár még GTA is, ott is lehet menni tankkal és ott folyamatosan lehet tüzelni vele, nincs újratöltési idő (legalábbis az V-ben vagy a San Andreasban úgy tudom olyan másodpercenként simán lehet lőni). Sőt, én arra tippelnék, Onlineban is sok hülye van aki azon élvez hogy megy és megállás nélkül lő mint aki megveszett, a rendőrök meg üldözik.
Amúgy én felkopognék hozzá, hogy két session között ugyan tekerje már lentebb a hangfalát, ha nem akar a GTA-s animált rendőrök után hús-vér rendőrökkel is farkasszemet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!