Mennyit költöttetek és milyen játékokat vettetek a steam nyári vásáron?
Figyelt kérdés
júl. 1. 22:45
1/9 Kedves Vezető válasza:
Semennyit, lehet nem néztem át alaposan, de nem találtam olyat ami ne lenne még, csak amúgy is filléres indie címeket.
2/9 anonim válasza:
#1 Meg nem is tudsz költeni mivel nincs és nem is akarsz bankkártyát. :D
3/9 anonim válasza:
Miért, már véget ért?
Még nem költöttem semmit, de lehet, nem is fogok.
4/9 anonim válasza:
#3 Juli 11-ig tart, azaz még 9 nap.
Én eddig majdnem 70 eurót és még 20-on gondolkodok akarom-e az utolsót is most vagy majd későbbi akción.
5/9 anonim válasza:
Rég elmúlt az idő, mikor a Steam Vásár még nagy dolog volt. Most törölgettem olyan címeket a kívánságlistámról, amik a Steamen 20%-os kedvezménnyel vannak, de más oldalakon már hónapokkal ezelőtt féláron adták őket.
6/9 anonim válasza:
18 euro körül, eddig megvettem a Doom:Eternal-t, az Oh, Deer-t, meg a Run Pizza Run-t. Utóbbi kettő mondjuk alapból sem egy nagy összeg, nem az akció miatt vettem most. Mást nem tervezek jelenleg.
9/9 anonim válasza:
Mi a bajod 8? Tele vagyok backloggal így nem kellett vennem semmit. Bántottak téged és rajtam akarod levezetni a feszültséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!