Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyiért érdemes hirdetni...

Kedves Vezető kérdése:

Mennyiért érdemes hirdetni egy 2 év garis, szinte új, Switch Lite ot, a lenti dolgokkal ?

Figyelt kérdés

2 év garis.

Doboz, papírok, számla, stb.

Kijelzővédő fólia

Hordótok, plüss belsős, amibe a kártyák is elférnek.

Witcher 3 Complete

Mortal 1

Skyrim

Doom Eternal

128GB SD

1 hónapos sincs, eddig kb 150 be van (az online előfizuval 1ütt), gondolom egy 50s ért instant elvinnék, de lehet hogy nem.

Mennyi ennek így a reális ára, mert annyira nem égető az eladása hogy 50s ért adjam.

Köszönöm az infót.

2024. júl. 1. 10:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire van jó állapotban. Ha ki van bontva, az értéke már eleve csökken ugye.
2024. júl. 1. 10:50
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Az előtt, vagy az után szeretnéd eladni, hogy taknyolt szoftvert tetetsz rá, hogy lopkodni tudj?
2024. júl. 1. 10:56
 3/14 A kérdező kommentje:

Ki van bontva, makulátlan.

Ugye hogy beletedd a hordótokba, feltedd rá a fóliát, már ki kell bontani, ami innentől kezdve természetesen használt kategória, de nem egy több éves, agyonnyüstölt használt, inkább a másik véglet.

Nincs egy hónapos.

Játékok kiettek próbálva.

2 év garis.

2024. júl. 1. 11:02
 4/14 A kérdező kommentje:

2, pont azért adom el, mert végül nem rakattam bele mod chip et.

Kártyán ezek a játékok kaphatóak Magyararországon amik érdekelnek, ez miatt nem akarok folyószámlát nyitni, hogy tudják venni rá Hellblade et, Bloodrayne-t, stb , vagy hogy le bírjak tölteni egy dlc-t. És moddoltatni sem akarom, mert bármennyire is megbízhatónak tűnik a dual boot, akkor már nem garanciális, és minden egyes Nintendo frissítésnél Pc vel kell szórakozni az update-nél, egy mókolt Switch-en.

Nekem ez egy rossz választás volt, most még egy 20 as lenne a dual boot chip, de amilyen szerencsém van egyből bannolnák.

Akiket a Cel Shaded, gyerekes játékok érdekelnek biztos jó vétel lehet. De Én nem akarok már ezzel többet foglalkozni, inkább veszek egy laptopot, vagy Steam Deck-et.

2024. júl. 1. 11:14
 5/14 A kérdező kommentje:

[link]

Ha tele lennének a polcok ilyenekkel, nem adnám el, de sajnos hozzánk nem jutnak el ezek (sem).

2024. júl. 1. 11:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, hova tünt a 200 játékod a könyvtáradból? :D
2024. júl. 1. 14:37
 7/14 A kérdező kommentje:

Az milyen érdekes hogy amikor nem a kérdésre válaszolnak, vagy kérdeznek válasz helyett. :)

Az PS4 en van, kedves rajongóm.

A 2 fiókom.

Switch -re nem lehet venni fizikai játékot pár címen kívül, vagy rendelni lehet, irracionálisan drágán, pl:

[link]

Vagy folyószámlát kell nyitni hozzá, mert nem engedi aktiválni Magyarországon, de szinte sehol sem engedi az E shop kártyát:

[link]

2024. júl. 1. 14:46
 8/14 A kérdező kommentje:

Meghirdettem ár nélkül aki akarja ad érte valamit, ennyi.

Köszönöm azért az infót :)

2024. júl. 1. 14:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha eredetiek a játékok, tényleg 1 hónapos, kezdetben érdemes 100-120e körül meghirdetni, főleg ha nem sürgős, aztán ha nem viszik el lejjebb lehet nyomni az árat 1 hónap múlva is.

Ha nagyon olcsón rakod fel, akkor a normálisabb vevőjének gyanús lesz, miért adnál egy új gépet ilyen olcsón? Valamit biztos elb**ztál rajta. A másik meg az amúgy is rekord alacsony árból még cigánykodni akaró fajta, van kedved ilyen alakokkal vitázni, "Ez nem ér ennyit, én már csak tudom" népekkel?

Azt is megteheted, hogy külön hirdeted a játékokat (harverapró, vatera, jófogás, marketplace stb oldalakon), az lassabban megy, főleg mert a többség cserélgetni szeret hasonló árban " Hé ezt számítsd már be".

2024. júl. 4. 08:55
 10/14 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Hát, tegnap hirdettem egy FB csoportba, az eredeti áras papírokkal, hogy ajánlatokat várok, de egy jó magyar rendőrhuszár kommentelő kereskedő, felhívta a figyelmemet, hogy tilos az ár ajánlatos hirdetés. Jelentette, törölték is. A jófogin is ár nélkül van egy ideje, az eredeti, bolti gép, játék árakkal, eddig az egész, kb 150 ezer összértékű kis gépért egy 60 ezres ajánlat jött.

Hát, annyiért inkább eláll.

2024. júl. 4. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!