Csak én jártam így? Mi a teendő? A többi információ lent található!
A GTA Online-ban a karaktereimre rá bugoltak idegen tetoválások (egyiken sincs hasonló tetoválás). Nem tudom sehogy eltüntetni. Ha a helyére teszek másikat összemosódnak. A másik probléma, hogy a SecuroServ logo is így működik az összes ruhán ott van, csak a golyóálló mellényekkel lehet takarni. ): Annyi tartozik még a történethez, hogy 2 Olnine karakterem van ha váltok köztük akkor mindegyiknél van valami probléma. Nem tudom mit kezdjek vele! ): Néha viszont eltűnnek, de ugyan azok jönnek vissza is. Játszani attól tudok, csak zavar a látkép.
U.I: Ha valamit nem jól fogalmaztam meg szabad kérdezni! (: Valakivel történt ilyen a napokban vagy valaha? Előre is köszönöm a hasznos, segítőkész válaszokat!
Köszönöm, gondoltam rá. Hogyan írjam le nekik, hogy megértsék? Ide is alig tudtam leírni. XD Nemhogy még angolul. XD
Nekem úgy tűnik megoldódott de azért nem vennék rá mérget. Danigyerek? DaniGaming vagy a Büki Dani? Remélem megoldódik a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!