Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tegyek hogy a steames...

Mit tegyek hogy a steames játékomat letöltsék többen?

Figyelt kérdés
Szeretném hírdetni csak nem tudom hogyan... Szeretném ha sokan látnák és letöltenék (ide nem küldöm be a játékot úgy hogy ne írjátok hogy miért nem küldöm be) :)
2024. jún. 30. 00:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#6 vagyok, ha ingyenes a játék, akkor is ugyanazok vonatkoznak rá mint amiket fentebb írtam, annyi különbséggel, hogy nem érdemes PR/marketing céghez fordulni. Ugyanúgy vegyél részt fesztiválokon, posztolj olyan helyekre ahol olyanok kongregálnak akiket érdekelne a játék, de lehetőleg ne Facebookon/Twitteren mert nem érdemes. r/Games-en az Indie Sunday minden vasárnap van, és 5 hetente posztolhatsz. Itt el tudod olvasni a feltételeket: [link]

Illetve ha nem próbáltad még, itch.io nagyon jó platform indie játékoknak, ha ingyenes, még talán jobb is mint Steam mert nagyon másféle játékosok használják (mármint hogy másféle dolgokra nyitottak)

2024. júl. 3. 19:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, okés! :)
2024. júl. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!