Van olyan World Of Warcraft privát szerver, ahol a játékosok nem tudnak Mass-Reportolni?
A hozzáállásod, egocentrikus személyiségre utal. Elnézést válaszoló, de ez nem sírás amit én csinálok. Én szimplán nem fogadom el, hogy játékosok tilthatnak ki más játékosokat, így hát elkerülöm ezt, azáltal, hogy privát szerverre megyek, a Blizzard inkompetenssége miatt. Az EULA pedig, valószínűleg """"""beleírta""""""" a blizzard, hogy a játékosoknak szabad kibannoltatni a másikat.
Mindenesetre keresek majd egyet, lezárásként neked azt üzenem, hogy olvasd el és értsd meg a jövőbeli kérdéseket, kicsit jobban mint most.
Pontosan az itt a gond, hogy egy reporért nem, de több reportért igen.
https://www.youtube.com/watch?v=7ep9OzAuoh0
Nem az számít, hogy hogyan kerüljük el azt, hogy reportoljanak, mindenki tud reportolni, valakinek nem tetszel, valakinek nem tetszik amit mondasz, mint például én, hogy nem szeretem a starfield-et, akkor az bizony reportolni fog, és ki ellenőrzi a blizzard-nál ezt? Senki, 60000 millió reportot nem lehet. + a fickóknak vannak reportolós altjuk valószínűleg így ők az eredetiek nem kapnak kitiltást.
Azt a leborult... Nem tudom, hogy honnan szedted ezt az állítást, de nem számít, nem tűnik fel, hogy nem ez a probléma, hanem az, hogy a játékosok képesek egymást kitiltani ha akarják? Tehát, most őszintén, szerintem teljesen jogos, hogy nem akarom az időt amit kifizettem pazarolni, csak azért mert valakinek szúrja a szemét az, ha játszok.
Mindenki értse meg, ne azt nézzed, hogy miért reportolnak, hanem azt, hogy te lehetsz a következő akit így fognak reportolni, és utánad mindenki más is, mint tudjuk rengeteg Bot van a játékon belül, ők is tudnak reportolni, és gold inflációt okoznak, ennyi az egész, remélem érthető volt.
"valakinek nem tetszett tegnap az, hogy felmásztam BG közepén a házra"
Mondjuk ha fontos event alatt olyat csinálsz ami k#rvára nem ahhoz kapcsolódik és veszélyezteted a gyözelmeteket is ezzel, akkor nem értem hogy mégis MIÉRT csodálkozol ha reportolnak... xD
Gyakorlatilag ezzel a "házra mászással" el trollkodtad az egészet. Szóval teljesen jogos a report. Eventeken csináld amit az eventeken KELL és ne unalombol mássz ide-oda... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!