Xboxon hogy tudok egy játékon 2 kontrollerrel játszani?
Xbox one s-ről van szó.
Egyik ismerősöm azt mondta hogy csak úgy lehet ha van egy másik xbox fiókom is és ott is elő kell fizetni ugyanúgy, csak akkor tudok 2 vel játszani. Ez igaz?
Valahol olvastam hogy át kell váltani vendégre de nem működik úgy sem. (Moving out, overcooked 2 )
Ha többen akartok játszani egy játékkal, akkor a játékon belül megnyomod az adott gombot a másik kontrolleren, amit a játék ki ír. És ekkor bejön egy ablak, ahol a profilt kell kiválasztani.
Ott rá kell menni arra a profilra aminek ugyan az a neve, mint a te saját profilodnak, csak van a végén egy "(1)" szám.
De ha olyan játékkal játszotok ahol fontos az adot profilhoz a mentés, érdemes bejelentkezni a másik játékosnak a saját microsoft fiókjába, vagy regisztrálni neki egy hotmail (outlook) címet.
Ilyen játék pl a Cod, ahol a haladáskor megszerzett fegyverek, és egyéb kiegészítők, csak ekkor maradnak meg.
Másolt profilnál nem menti el, hiába lép be a "(1)"-es számú másolt profilba.
Nem jó sajnos 😔
Csináltam mégegy profilt de így se csinál semmit...
Írja hogy nyomtam meg az A-t a másik kontrolleren de nem csinál semmit és elvileg be van jelentkezve mindkét profil
1 szó: osztottképernyő
Én is így játszok tesómmal Moving out-ot. Belépsz a game-be és a lobby-ba ki fogja írni h másik konttoller csatlakoztatása vagy join vagy valamit és utána felugrik egy ablak és ott vendég hozzáadására nyomsz akkor kész is lehet nyomni a game-et.
Én series s-en játszok nemtom menni fog e one s-en de szerintem mennie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!