Hogy lehetne népszerűsíteni egy játékot?
Kitaláltam egy Pokémonhoz kapcsolódó játékot, kissé talán a Pokémon GO-hoz is hasonlít, de nem teljesen arra alapul. A lényeg, hogy itt valódi ellenfelekkel lehetne megküzdeni. Egyfajta fórumos játék, de nem csak ennyiből áll. Belinkelném, hogy megnézzétek milyen, de korábban már egy unatkozó dedós miatt törölték, mert nem tetszett neki és jelentette reklámozásért. De érkezett már pozitív visszajelzés is és építő jellegű kritika is, amiket szívesen fogadok, hiszen számít más véleménye, ezért olyanra formálom az egészet, hogy másnak tetsszen, hiszen mások szórakoztatására találtam ki. Igazából a lényeg annyi, hogy már az összes Pokémon tematikájú fb csoportba kiraktam már, de eddig semmi visszajelzés, vagy jelentkezés. Nektek van bármi ötletetek?
A játéktér egy fb csoportban zajlana, de a szórakoztatóbb élményért az weboldalnak is nagy szerepe lenne a játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!