Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehetne népszerűsíteni...

Hogy lehetne népszerűsíteni egy játékot?

Figyelt kérdés

Kitaláltam egy Pokémonhoz kapcsolódó játékot, kissé talán a Pokémon GO-hoz is hasonlít, de nem teljesen arra alapul. A lényeg, hogy itt valódi ellenfelekkel lehetne megküzdeni. Egyfajta fórumos játék, de nem csak ennyiből áll. Belinkelném, hogy megnézzétek milyen, de korábban már egy unatkozó dedós miatt törölték, mert nem tetszett neki és jelentette reklámozásért. De érkezett már pozitív visszajelzés is és építő jellegű kritika is, amiket szívesen fogadok, hiszen számít más véleménye, ezért olyanra formálom az egészet, hogy másnak tetsszen, hiszen mások szórakoztatására találtam ki. Igazából a lényeg annyi, hogy már az összes Pokémon tematikájú fb csoportba kiraktam már, de eddig semmi visszajelzés, vagy jelentkezés. Nektek van bármi ötletetek?

A játéktér egy fb csoportban zajlana, de a szórakoztatóbb élményért az weboldalnak is nagy szerepe lenne a játékban.

2024. jún. 22. 05:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pokemonos fórumokon, fb csoportokban.
2024. jún. 22. 06:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezeket már próbáltam, de semmi.
2024. jún. 22. 09:11
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Akkor ennyi.
2024. jún. 22. 09:23
 4/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
22%
dragonballert vannak oda nem pokemonert
2024. jún. 22. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Peldaut az Among Us is ugy lett nepszeru hogy a haszontalan influencerek elkezdtek jatszani vele.
2024. jún. 23. 15:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Jó, de ez egy facebook csoportban zajlana. Sok ilyen játék van, csak a célközönséget kéne megtalálni valahogy.
2024. jún. 23. 17:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Komoly pénz marketingba való befektetése nélkül valószínűleg esélytelen népszerűsíteni, de akkor meg felmerül a kérdés, hogy te ebből hogyan fogsz megtérülni, ha ingyenes a játék? Feltételezem nem fizetős ha FB csoportban zajlana.
2024. jún. 25. 23:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem fizetős. Nem a pénz miatt találtam ki. Költeni meg nem nagyon tudok rá, mert ha fizetnék a reklámért akkor saját domain-t is létrehozhatnék.
2024. jún. 26. 05:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Na pont ez az. Ha nem tudsz beletenni a marketingbe komoly összeget, sajnos valószínűtlen hogy fogod tudni népszerűsíteni. 7es voltam
2024. jún. 27. 18:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom, hogy akkor a sok más messengeres játékra hogy gyűltek össze az emberek.
2024. jún. 27. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!