Melyik játék a jobb?
Üdv. Vacilálok most 2 játék között, nem tudom melyiket érné meg jobban megvenni.
Melyik felel meg jobban az alábbi szempontoknak?
1. Végtelenségig játszható(tehát story és credits után is)
2. karakterünk testreszabható(character customization)
3. opciónálisan van benne lehetőség románcra. De ez csak OPCIONÁLIS, nem kötelező elvárás.
#10 Ha így nézzük jogos. Én sem szoktam külön soundtrack-ot venni, max artbook-ot.
Illetve még 1 kérdés. Végigjátszás után is tudom folytatni akkor?
Kingdom Come: Deliverance
Nagyon jo jatek de semmi scifi fantasy nincs benne
Mount and Blade szeriahozhoz kozel all tehat inkabb, akar arra is ranezhetsz
masik amit megadtal egy fantasy jatek annyira nem is szep
ac Odyssey nagyon jo jatek egyetlen ac ami tetszik ellenben nem skyrim/fallout stillusu igazan azok sokkal nyugisabb jatekok hozzakepest
Annyira nem érdekel hogy fantasy vagy történelmi(mount and blade) a stilus. Szóval nem kell 1 adott szegmenshez ragaszkodni. A lényeg hogy open world legyen, lehessen craftolni és ha van survival is benne az csak jó. Ezeket leszámítva a kérdésben feltett első 2 pontnak meg kell feleljen.
A többi részletkérdés. Jöhet fantasy,scifi,historical,post apocalyptik,BÁRMIjen stilus/műfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!