Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játék a jobb?

Melyik játék a jobb?

Figyelt kérdés

Üdv. Vacilálok most 2 játék között, nem tudom melyiket érné meg jobban megvenni.

Melyik felel meg jobban az alábbi szempontoknak?

1. Végtelenségig játszható(tehát story és credits után is)

2. karakterünk testreszabható(character customization)

3. opciónálisan van benne lehetőség románcra. De ez csak OPCIONÁLIS, nem kötelező elvárás.

2024. jún. 15. 10:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10 Ha így nézzük jogos. Én sem szoktam külön soundtrack-ot venni, max artbook-ot.

Illetve még 1 kérdés. Végigjátszás után is tudom folytatni akkor?

2024. jún. 15. 14:11
 12/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

Kingdom Come: Deliverance

Nagyon jo jatek de semmi scifi fantasy nincs benne

Mount and Blade szeriahozhoz kozel all tehat inkabb, akar arra is ranezhetsz

masik amit megadtal egy fantasy jatek annyira nem is szep

ac Odyssey nagyon jo jatek egyetlen ac ami tetszik ellenben nem skyrim/fallout stillusu igazan azok sokkal nyugisabb jatekok hozzakepest

2024. jún. 15. 17:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Annyira nem érdekel hogy fantasy vagy történelmi(mount and blade) a stilus. Szóval nem kell 1 adott szegmenshez ragaszkodni. A lényeg hogy open world legyen, lehessen craftolni és ha van survival is benne az csak jó. Ezeket leszámítva a kérdésben feltett első 2 pontnak meg kell feleljen.

A többi részletkérdés. Jöhet fantasy,scifi,historical,post apocalyptik,BÁRMIjen stilus/műfaj.

2024. jún. 15. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Kingdom Come: Deliverance. Jön nemsokára a második része is és tök jó, hogy elméletileg nem nyomják majd tele wokesággal vagyis pakolnak mindenhova négereket. Ugyanis már megtámadták őket ezért mert nem elég diverz.
2024. júl. 16. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!