Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játék a jobb?

Melyik játék a jobb?

Figyelt kérdés

Üdv. Vacilálok most 2 játék között, nem tudom melyiket érné meg jobban megvenni.

Melyik felel meg jobban az alábbi szempontoknak?

1. Végtelenségig játszható(tehát story és credits után is)

2. karakterünk testreszabható(character customization)

3. opciónálisan van benne lehetőség románcra. De ez csak OPCIONÁLIS, nem kötelező elvárás.

jún. 15. 10:44
A kérdező szavazást indított:
Kingdom Come Deliverance
Outward Definitive Edition
7 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Vagy ha ezen 2 játékon alapul kiindulva bárki tudna esetleg mást ajánlani, azt is szívesen meghallgatom.
jún. 15. 10:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap vettem meg a KCD-t, tesztek, Steames értékelések és fórumos hozzászólások alapján tudom, hogy jó játék. Ráadásul csak 8 euró most a fullos verziója.

A másik játékról még sosem hallottam.

jún. 15. 11:38
 3/14 Kedves Vezető ***** válasza:
83%
A Soulslike játékok, És az Elder scrolls Skyrim/online elég sok időt, testreszabhatóságot kínálnak.
jún. 15. 11:51
 4/14 A kérdező kommentje:

#2 KCD-nél épp néztem hogy a "Woman's Lot" dlc-t sokat szídják mert bugos mint... Vagy azt már javították?

#3 Nem ragaszkodok hogy soulslike legyen. inkább az open world+survival+craft a lényeg mintsem a soulslike rész. Skyrim special edition megvan már és szeretem is. Csak hagynák már végre abba a update-eket mert addig nem tudok elkezdeni moddolni benne. Az online verzió meg nem igazán izgat. Nem vagyok oda a havidíjas játékokért. Nem baj ha 1x meg kell vedd mint Black Desert-et, de havidíjasokat passzolom.

jún. 15. 12:38
 5/14 A kérdező kommentje:
#2 illetve 13 euró a teljes pack KCD-ből. A 8 eurósba nincs benne minden. 8-asba 7 tételt ír, 13-ra pedig 9 tételt.
jún. 15. 12:41
 6/14 Kedves Vezető ***** válasza:
72%

Fallout széria, olyan, mint a Skyrim.

Saints Row-ok,

Cberpunk 2077,

Dragons Dogma 1-2( bár ebben inkább zónák vannak, de elég nagyok), Dragon Age Inquisition,

Witcher 3,

AC Odyssey

(bár ezekben karakterszerkesztő nincs, viszont rengeteg ruha, fegyver, stb loot/craft van.

jún. 15. 13:02
 7/14 anonim ***** válasza:
*Cyberpunk 2077
jún. 15. 13:02
 8/14 Kedves Vezető ***** válasza:
Az Elder Online nak gyakorlatilag sosincs vége, mindig bővül.
jún. 15. 13:05
 9/14 A kérdező kommentje:

Fallout NV és 4. része megvan.

Saints row 2-4 szintén.

Cyberpunk is.

Dragons Dogma 1-el anno szemeztem, lehet adok akkor neki 1 esélyt. 2. részt kétlem vinné gépem, meg az sem épp esetem hogy SP játékba van mikro...

Witcher 3 szintúgy megvan.

Odyssey-re rálesek, bát kérdés mikor lesz akciós.

Elder Online mint írtam "sajnos" nem érdekel.

De a többit köszönöm.

jún. 15. 13:14
 10/14 anonim ***** válasza:
#5: Az a +3 tétel két darab soundtrack album és egy artbook, amire nekem nincs szükségem, nem ér meg +3 eurót.
jún. 15. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!