Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MOBA játékok PC-re?

MOBA játékok PC-re?

Figyelt kérdés

Írnátok a LoL-hoz hasonló játékokat,kérlek?

Ami fontos lenne:

-PC-re megjelent

-Sok aktív játékos

-A LoL-hoz hasonló legyen(tehát ne lövöldözős legyen,mint a Paladins,amit MOBA kategóriába sorolnak..)

MOBA játékok,amiket ismerek:LoL,Dota 2,Heroes of the Storm,Predecessor,Smite,Battlerite

A Lol és a Smite volt az,amivel aktívan játszottam,de a LoL-ról a Vanguard miatt lemondtam a gép érdekében.A Smite pedig megszűnik és jön helyette a Smite 2,de nem fogok játszani vele a rengeteg cucc miatt,ami elfog veszni

A többi felsorolt esetén vagy nem jön be a játék vagy kevés az aktív játékos

jún. 15. 05:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly, hogy a Smite megszűnik? :( Én szerettem azt a játékot. RIP

Én is pont ilyen szempontok szerint keresgéltem, mert én is utálom a lövöldözősöket, amiket valamiért MOBA-nak sorolnak be, nem shooternek. :D

De sajnos én se találtam semmit. Ha találsz valamit, ami bejön, nekem is szólj. :)

jún. 15. 07:54
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

multiplayer online battle arena

ki sorolja mufajilag mobak koze a Paladins t?

vannak moba elemek benne de nem jelenti azt hogy moba akkor

hogy nemely jatekosok igy tekintenek ra igy nevezik meg mufajat az megint mas dolog

jún. 15. 08:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Ha kifejezetten fontos neked is hogy sok játékos legyen, akkor csak a nagy nevek maradnak, amiket te magad is felsorolsz, az a néhány. Ami nem annyira ismert vagy népszerű, ott értelemszerűen a playerbase is meglehetősen alacsony lenne. És ez a moba játékoknál nagyon kritikusan negatív hatású tud lenni. Ha kevés a játékos akkor vagy a matchmaking keresési idő fog nagyon megnőni, amitől még több játékos elmehet hosszútávon. Vagy ami szerintem ennél is rosszabb, hogy a matchmaking minősége fog csökkenni, mindenkit összedob mindenkivel és sokszor esélytelen gamek már első perctől, csak annyi lesz a különbség hogy nektek esélytelen vagy az ellenségnek. Mert olyan lesz ugye a játékosok összeszelektálása szintben és tudásban, mivel nincs elég játékos hogy balanszosra összehozza kevés idő alatt. És ez megint egy olyan tényező, ami miatt menekülnek a játékosok, mert kb értelmetlen időpazarlássá és toxikus szerencsejátékká válik az egész. Ami ráadásul a játékosok morálját és hangulatát is rombolja, amit aztán a többieken élnek ki. Ja és RIP Smite, én se tudtam erről, igazán kár érte.
jún. 15. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Smite 1 nem fog megszűnni, egyelőre.

[link]

"WILL SMITE 1 CONTINUE TO BE SUPPORTED?"

"Yes! SMITE 1 will continue to receive regular updates and servers will remain available for the foreseeable future. Players will be able to access all of their SMITE 1 content in SMITE 1."

jún. 17. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!