MOBA játékok PC-re?
Írnátok a LoL-hoz hasonló játékokat,kérlek?
Ami fontos lenne:
-PC-re megjelent
-Sok aktív játékos
-A LoL-hoz hasonló legyen(tehát ne lövöldözős legyen,mint a Paladins,amit MOBA kategóriába sorolnak..)
MOBA játékok,amiket ismerek:LoL,Dota 2,Heroes of the Storm,Predecessor,Smite,Battlerite
A Lol és a Smite volt az,amivel aktívan játszottam,de a LoL-ról a Vanguard miatt lemondtam a gép érdekében.A Smite pedig megszűnik és jön helyette a Smite 2,de nem fogok játszani vele a rengeteg cucc miatt,ami elfog veszni
A többi felsorolt esetén vagy nem jön be a játék vagy kevés az aktív játékos
Ez komoly, hogy a Smite megszűnik? :( Én szerettem azt a játékot. RIP
Én is pont ilyen szempontok szerint keresgéltem, mert én is utálom a lövöldözősöket, amiket valamiért MOBA-nak sorolnak be, nem shooternek. :D
De sajnos én se találtam semmit. Ha találsz valamit, ami bejön, nekem is szólj. :)
multiplayer online battle arena
ki sorolja mufajilag mobak koze a Paladins t?
vannak moba elemek benne de nem jelenti azt hogy moba akkor
hogy nemely jatekosok igy tekintenek ra igy nevezik meg mufajat az megint mas dolog
Smite 1 nem fog megszűnni, egyelőre.
"WILL SMITE 1 CONTINUE TO BE SUPPORTED?"
"Yes! SMITE 1 will continue to receive regular updates and servers will remain available for the foreseeable future. Players will be able to access all of their SMITE 1 content in SMITE 1."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!