Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MOBA játékok PC-re?

MOBA játékok PC-re?

Figyelt kérdés

Írnátok a LoL-hoz hasonló játékokat,kérlek?

Ami fontos lenne:

-PC-re megjelent

-Sok aktív játékos

-A LoL-hoz hasonló legyen(tehát ne lövöldözős legyen,mint a Paladins,amit MOBA kategóriába sorolnak..)

MOBA játékok,amiket ismerek:LoL,Dota 2,Heroes of the Storm,Predecessor,Smite,Battlerite

A Lol és a Smite volt az,amivel aktívan játszottam,de a LoL-ról a Vanguard miatt lemondtam a gép érdekében.A Smite pedig megszűnik és jön helyette a Smite 2,de nem fogok játszani vele a rengeteg cucc miatt,ami elfog veszni

A többi felsorolt esetén vagy nem jön be a játék vagy kevés az aktív játékos

2024. jún. 15. 05:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly, hogy a Smite megszűnik? :( Én szerettem azt a játékot. RIP

Én is pont ilyen szempontok szerint keresgéltem, mert én is utálom a lövöldözősöket, amiket valamiért MOBA-nak sorolnak be, nem shooternek. :D

De sajnos én se találtam semmit. Ha találsz valamit, ami bejön, nekem is szólj. :)

2024. jún. 15. 07:54
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

multiplayer online battle arena

ki sorolja mufajilag mobak koze a Paladins t?

vannak moba elemek benne de nem jelenti azt hogy moba akkor

hogy nemely jatekosok igy tekintenek ra igy nevezik meg mufajat az megint mas dolog

2024. jún. 15. 08:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Ha kifejezetten fontos neked is hogy sok játékos legyen, akkor csak a nagy nevek maradnak, amiket te magad is felsorolsz, az a néhány. Ami nem annyira ismert vagy népszerű, ott értelemszerűen a playerbase is meglehetősen alacsony lenne. És ez a moba játékoknál nagyon kritikusan negatív hatású tud lenni. Ha kevés a játékos akkor vagy a matchmaking keresési idő fog nagyon megnőni, amitől még több játékos elmehet hosszútávon. Vagy ami szerintem ennél is rosszabb, hogy a matchmaking minősége fog csökkenni, mindenkit összedob mindenkivel és sokszor esélytelen gamek már első perctől, csak annyi lesz a különbség hogy nektek esélytelen vagy az ellenségnek. Mert olyan lesz ugye a játékosok összeszelektálása szintben és tudásban, mivel nincs elég játékos hogy balanszosra összehozza kevés idő alatt. És ez megint egy olyan tényező, ami miatt menekülnek a játékosok, mert kb értelmetlen időpazarlássá és toxikus szerencsejátékká válik az egész. Ami ráadásul a játékosok morálját és hangulatát is rombolja, amit aztán a többieken élnek ki. Ja és RIP Smite, én se tudtam erről, igazán kár érte.
2024. jún. 15. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Smite 1 nem fog megszűnni, egyelőre.

[link]

"WILL SMITE 1 CONTINUE TO BE SUPPORTED?"

"Yes! SMITE 1 will continue to receive regular updates and servers will remain available for the foreseeable future. Players will be able to access all of their SMITE 1 content in SMITE 1."

2024. jún. 17. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!