Nintendo Switch online Lite on hátrányosabb, ha dokkolt ethernetesekkel rak össze (Mortal kombat 1) ?
Mobilkonzolként próbálnám haználni a kézikonzolt, de most kezdek rájönni, hogy talán hiába fizettem elő 1 éves online-t, ha a leosztott mobilnetem ellen ethernetesek jönnek. Nem biztos, ezért kérdem.
Hogy van ez a ping a Mortal-ban, kiét mutatja Switchen ?
Mert Pl asztali konzolon Ps4/5 ön mindkét félét mutatja.
Az előbb volt hogy egymás után 2 órán keresztül ugyanazt a játékost rakta be. Ezt se értem.
De Ps-en is leosztott mobilnettel nyomom, Ott is egyedül a Mortal -nál nagy a Ping em.
Pl Fortnite nál 20-as Ping em van, Mortalnál 80-120 ig zöld.
Jó ez a Switch, szeretem, mert vannak jó meccsek, de pl előnybe vannak a nem Lite os, asztali konzolként használók ?
(Mert akkor az amúgy tök jó hogy hordozható konzolnak vettem, de otthon ülő, kanapésakkal is összerak.)
Overwatch is pl faszául megy, néha a Mortal is, de ott a legnagyobb a ping, és ez Os-en is hasonló.
Hogy vannak ezek?
Köszönöm , ha van infód, és megosztod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!