Nintendo Switch Lite nál normàlis, hogy semmit se érezni a ventillátorból ? Minek van 32 Gigás tárhely, ha indítanám a kártyás játékot, és le akar tölteni kb 33GB patch et ?
Szóval érezni nem érezni hogy süvítene a tetején a levegő, nagyon minimálisan hallom hogy halkan "búg" (ez túlzás), ha közvetlen a fülemhez rakom, de nem tudom eldönteni hogy ez a rendszer minimális hangja', vagy tényleg ilyen a ventillátor benne.
Zsír új, Konzol Stúdióból vettem ma.
Vettem pár játékot is, mert azt az infot kaptam, hogy ha fizikai kártyán van a game, elég amúgy a 32 GB tárhely.
Összerakom, indítanám el a Mortal 1 et, le akar szedni még 33 gigát, kiírja hogy töröljek valamit.
(WTF) Irány a legközelebbi bolt, sd kártya benne, iszonyat lassan szedi mobilnettel, mert amúgy menet közben vagyok. Még másfél óra mire leszedi, és kiderül hogy egyáltalán jó lett e.
Ha van tapasztalatod a ventillátorával kapcsolatban, köszönöm ha megosztod!
masok ennek orulnenek
teljesen termeszetes dolog automatikusan vezerli amikor kell akkor lesz hangos
egesz 6000 fordulatig is felmehet
ugy majd biztos zavarni fog
Meglátjutk, csak szedje le végre a patch et..
Addig is, köszi, akkor ez ilyen halk, olvastam hogy valakinek meg hangos, tényleg új vagyok Switch téren, és a gép is új, úgyhogy köszi. :)
Köszönöm szépen! :)
Értem, akkor nem igazán tudta az eladó ezt. Úgyfest jó, vettem egy 100MB max olvasási sebességű kártyát. Azt olvastam ez jó lesz.
Lejött, még leszedem a Skyrim patchet, és tesztelem!
No..
Nem is aludtam semmit :D
Fasza kis gép, kész csoda!
Az MK1 is kapott egy javítást, már nem olyan mint eleinte! Kicsi a bors, de erős!
És az Overwatch is tök jó, hogy ugyan azzal a Battle. net fiókkal megy, mint Ps en!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!