Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Brawl stars-ban kitöröltem a...

Brawl stars-ban kitöröltem a fiókomat. Azt írták, hogy 30 napon belül törlésre kerül a fiókom (ez egy kicsi fiókom volt 400 kupával, a rendes akkom 20k-s). Többi lent.?

Figyelt kérdés

Na a nagy akkomon játszottam a törlés után, és fiókot akartam váltani (három akkuntom van), és láttam hogy a törölt még ott van. Mondtam magamban, hogy még van egy kis időm, gyorsan kiszedem a questeket rajta. De mikor megpróbáltam belépni nem ment.

Ez nem is lenne baj, mert visszalépek, és nincs semmi.

De csak töltött és töltött, írta hogy connect to server, meg downloading content, de nem ad semmi opciót hogy visszalépjek a nagy accomba. Mi tévő legyek?

Letöröltem a játékot, majd visszatelepítettem, de még mindig semmi opció nincs arra, hogy visszatérjek a nagy accomba. Már csak annyit tehetek, hogy várok amíg letörlik a kis accountomat?

máj. 27. 20:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!