Kinek mi volt a legelső videojáték amit kicsi kora imádott és még mindig de már 100 szor kijátszodta?
Nálam hatalmas a szerelem a GTA iránt.
Illetve kb 2 hónapja leltem rá a King Of Fighters 94-re.
Mind a két játékot 97-98 környékén ismertem meg.
Számtalanszor végigvittem őket.
Tomb raider - the last revelation
Populous 3
Cod4 Modern Warfare 2, 3
Prehistorix
Homeworld
Ezeket 2-szer vittem végig.
Ha nagyon régi játékokat nézzük, akkor
Dyna Bomber
Prehistorik (főleg a 2)
Bumpy’s Arcade Fantasy
jó öreg DOS korszakból
Ha valamivel modernebbet nézzük, akkor talán
Spellforce 1-2
Dragon Age Origins
Unreal Tournament 2004
Quake 4
"Játszodta"... LYÁLY!
Ahhoz túl sok a játék, hogy százszor végigjátsszak egyet. Talán a Druid 2 vagy a Laser Squad volt C64-en, amiket újra meg újra végigtoltam, de százszor? Kizárt. Inkább a "végtelen" játékok, amikbe rengeteg időt beletoltam: Quake, CoD, WoW, Diablo, stb.
Egy játékot sem játszottam ki százszor. 7-8 végigjátszás a plafon. Ilyen játék viszont több is van.
Prince of Persia: The Sands os Time
Hal-Life 2
Call os Duty (1)
Quake 4
Grand Theft Auto: Vice City
Van sok régi kedvencem a 90es évek 2. feléből, meg a 2000es elejéről is, ha már retrozás és újrajátszás. De ha legelső amit kicsi korom óta imádok a kérdés, akkor nincs mese, egészen a Super Nintendoig kell visszamennem. És a maig napig hatalmas szeretet száll meg ha bizonyos nevekre visszagondolok. Számtalanszor újra is játszottam őket, igaz már csak emulátoron, mert egy része meg se volt, csak kölcsönben. De akkor a régi legnagyobb újrajátszós kedvencek:
Super Mario World
Super Mario World 2: Yoshi's Island
Donkey Kong Country 2
Super Metroid
Mortal Kombat II.
És akad még pár személyes kedvencem régebbről amiket retrózva szintén újrajátszok, de most próbáltam az ismertebb nevekre hagyatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!