PS vagy Xbox pártiak vagytok ?
A Ps4 ig Ps párti voltam, vagyok.
(De már Pc mellett)
Az exkluzív, offline, történetalapú játékok miatt. Mikor elkezdték kidobálni az "Only on Playstation" logoval ellátott játékaikat Pc-re, akkor kezdett elmenni a lelkesedésem. És nem azért hogy most jujj, a legtöbb Pc-s letorrentezi amiért Én megvettem a konzolt magát, hanem "nem erről volt szó".
Csak a Ps4 vége felé jelent meg az ideiglenesen exkluzív fogalom.
A Ps5 meg a Series majdnem ugyan olyan felesleges, mint papnak a fsz.
Jobban futnak rajtuk az előző generációkon végigvitt játékok.
Jelenleg Series re van a Hellblade 2, ami ténylegesen indokolta a generáció váltást. Nem úgy mint pl a Ronin. Nincs már konzolháború, olyan mint mondjuk a Ps2/Xbox korszakban, vagy előtte a Ps1/N64 nél, stb..
Jelenleg Pc-m van a Ps4 mellett, és minden játék megvan ami érdekel.
És úgyfest meg is lesz, pl Death Stranding 2 is biztos kijön Pc-re is.
Tényleg a hőskorban nem számolgatták konzolokon az fps-t, jöttek jó játékok, erre, arra amikért érdemes volt megvenni ezt, vagy azt.
Pl Killzone/Halo, stb..
PS
Az elsővel ne foglalkozz. Nem sikerült megértenie a kérdést
3, Projektálsz.
Pont hogy Te nem értetted meg, Én megértettem. Olvasni sem tudsz, olvasd már el a kérdést, meg a válaszom, kötekedő.
Idejössz az egysorosoddal személyeskedni, nem sok eszed lehet.
Írni se tudsz. :D
*De olvasni sem.
Mert szerintem is Ps+Pc.
A 7. Generációban nem pártoskodtam, volt (van) PS3-am és Xbox 360-om is.
Előtte nem konzoloztam, bár a PS2/Xbox Classic kérdéskörben is pártatlan vagyok.
Utána szintén dobtam a konzolozást, a PS4-et és XBone-t is csalódásként éltem meg a megjelenéskor. Játékok sem nagyon jöttek, ami miatt megérte volna nekem tartani őket. Preferencia szintjén az XBone felé hajlottam a visszafelé kompatibilitás miatt, de az X360 játékgyűjteményem harmada még mindig nem megy rajta. Talán egyszer majd veszek egy One S-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!