Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Just Cause 3-4 értékelésbeli...

Just Cause 3-4 értékelésbeli hatalmas eltérés?

Figyelt kérdés
Üdv. Az érdekelne hogy a 3. része miért olyan pozítiv és a 4. rész miért olyan vegyes értékelésű Steam-en? Vagyis miért lett ennyire alulértékelt a 4. rész? Tele van buggal,crash-el vagy mi a pontos ok?

máj. 8. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Olvasd el az értékeléseket, abban sokan kifejtik a dolgokat.
máj. 9. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

20 ezer darab értékelés van a játékon, amiből bőven tájékozódni lehet. Vagy jobb ugyanazt elmondani amit már leírtak?

JC4:

"So dissapointing.

It looks kinda cool, driving through the landscape is kinda nice and you still blow things up. But thats allt he good things you can say about this.

-You can't 100% places anymore (when you blow stuff up it doesn't show any progress, and at no point does the city turn from red to green or something indicating that you can 100% the entire game)

-Story worse/less funny than usual

-Mission deisgn terrible and terribly repetitive, like you're actually doing the same 4 things over and over and with groups of 4 at the same time usually. At times it feels almost recursive (like a clicker game where halfway through you have to start all over and do all the same things again)

-Menus and some controls are weird and annoying

-The classic finish is replaced with a 100% cutscene

-Quite a few bugs and glitches still in there

-Radio stations in teh cars are all terrible with too short playlists"

JC4:

"Cons:

Random crashes on high end system.

Random fps drops on high end system.

No water surface physics.

No Sun.

NO Day/Night cycle (1 hour day/10 seconds night!)

2D textures in a 3D game (see railroad tracks)

Cutscenes are PS3 console quality.

Ricos hair has white "dandruff" and graphically looks like console quality.

Most graphic settings don't work

AA is total rubbish and does not work.

No Brightness slider

No Gamma slider

No FOV slider as promised.

No Pistols

No C4

No dual wielding guns

No liberation.

Save games get reset randomly

World is empty with very few destructables.

AI is awful, worse than ever.

Vehicle control is terrible, despite a driving dlc being released!

Submenus are direct console ports, merely changing tethers can mean 7 keypresses!

As you can see it's a long list of cons, many of which just are not acceptable in a $130 AUD AAA game from 2018/19.

The game randomly crashes and when the last patch came out many peoples saves were reset(including mine).

For reference i have an I7 6700k and 1080Ti, the game is so poorly optimised even i have problems.

The game doesn't even require you to liberate zones, you simply do a mission or a few of the (awful) side quests/stunts to level up your squad and unlock new zones.

This attempt at strategic JC gameplay can only be described as a "risk the boardgame" style strategy and fails hard."

Ugyanígy a többit is össze tudod egyeztetni:

[link]

máj. 9. 08:16
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 Köszönöm, meglesem ott akkor a többit is.

Illetve amit bemásoltál ide az nem teljesen releváns, lévén 5 évvel ezelőtti értékelés. 2019 év közepén és év vége fele is jött update játékhoz. Igaz patchnote nélkül. De biztos hogy javítottak rajta.

Engem inkább friss értékelések érdekelnek most, az aktuális tényekhez igazodva.

Az általad másolt értékelés után nem sokkal kijött ez az update, rengeteg fixel: [link]

Meg ezt követően még 3 update 2019-ben. Ezért is mondom hogy az az értékelés nem teljesen helytálló ma már.

Ne érts félre, nem beléd kötni akarok. Csak inkább "naprakész" értékelések érdekelne mintsem 4-5 évvel ezelőttiek, ami még csak nem is az utolsó patch után került "kiadásra" a felhasználóktól.

máj. 9. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jogos. Én játszottam mindkettővel (JC3 - 81 óra, JC4 - 61 óra), de a 4-ből az rémlik, amit a sok negatív kritika is folyamatosan említ: üres, repetitív, nem sok mindent lehet csinálni és az is folyamatosan ismétlődik. A patch-ek inkább csak a stabilitásra vagy teljesítményre lesznek hatással, a már megírt sztorit vagy játékbeli elemeket nem szokták már piszkálni.
máj. 9. 09:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ha teljesítményt és a bugokat,crash-eket javítják annak én csak örülök. Nyilván a már kész dolgokhoz nem nyúlnak, vagy csak nagy ritkán. Ami a repetitiv dolgokat illeti az engem nem zavar. Mmorpg-kben is rengeteget kell ugyanazt a "helyet" farmolni, ami szintén elég repetitiv. Amíg nincs gamebreaker bug,glitch,crash-ek addig részemről nincs baj a játékkal. Nyilván más a helyzet ha nem tudom végigvinni mert mondjuk X main story alatt állandóan befagy/crash-elne a játék. De amennyire tudom itt ilyenről nincs szó. Kérlek javíts ha tévedek.
máj. 9. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly februárban játszottam vele, valamivel a minimum gépigény feletti gépen, nem rémlik, hogy volt vele bármi gond vagy zavaró dolog. A teljes árát nem éri meg, de ez a 92%-os leárazás már csábító.

A JC 3 jobb élmény, most 3 euróért ~60 óra alatt ki lehet maxolni 100%-ra az achievementeket, gondolkodás nélkül megéri. De talán még a JC2 is jobb a 4. résztől, és másfél euró most, ez is sokszorosan visszahozza az árát élményben (73 óra volt a 100%).

máj. 9. 13:40
 7/8 A kérdező kommentje:
a 2. része már megvan véve(igaz még nem vittem végig) Most gondolkodok a 3 v 4 részen. egyiket meg tudom venni full pack-ba, csak alapjátékot ritkán veszek. A 3. résszel az a legnagyobb bajom hogy nincs felhőmentése. Sajnos már nem 1x szívtam meg olyan játékokkal ahol nem volt felhő, így megfogadtam hogy soha többet felhő nélkülit. A 4. részbe van felhő, csak annak ugye eléggé vegyes az értékelése...
máj. 9. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj a 4 gyel.
máj. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!