Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Írna valaki részletesebben a...

Írna valaki részletesebben a Just Cause 3 játékról, pontosan miről szól a romboláson kívül, ha egyszeri játékos vagyok és mennyire élvezhető a sztori, van-e fejlődési fa (skill) benne?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 07:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Van benne egy elég jól összerakott sztori, szerethető karakterekkel, de a hangsúly végeredményben az iszonyúan látványos romboláson/robbanásokon van. Nekem személy szerint nagyon tetszik a grapling hook-os megoldás, remek vertikális mobilitást ad a játéknak. Szintén plusz pont a menüben kiválasztható, majd airdroppal lehívható jármű és fegyver. hasonlít kicsit a GTA-hoz, nekem igazság szerint sokkal jobban bejön, a szabadságharcos Rico-val sokkal könnyebben tudok azonosulni, mint a gengszterekkel, van benne fejlődés, de ezt nem tapasztalati pontok gyűjtésével kapod, hanem ahogy haladsz a sztoriban, sorra nyílnak meg ilyen "challenge pályák" amik teljesítésével upgradeket kapsz. Pl: ha versenyzős challengeket teljesítesz, jobb nitrókat, golyóálló kerekeket stb. kapsz, ha sniper puskával ellősz 30 célpontot egy perc alatt, akkor jobb távcsövet, nagyobb tárat kapsz rá stb stb a karakter összes tartozékát fejlesztheted ilyen módon. A játékmenet igazából annyi, hogy városról városra, bunkerről bunkerre szabadítod fel Medici-t, ezért, bár a fejlesztők igyekeztek változatossá tenni, egy idő után elég repetitív tud lenni a játékmenet. De ha ez nem zavar, és imádsz egyszerűen káoszt okozni és tobzódni a rombolásban meg az öldöklésben, akkor ez a te játékod.
2021. ápr. 28. 13:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az igazán részletes leírást!!!
2021. ápr. 28. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne hagyd ki, mindenképp kezd el. Igen, sok a rombolás, pusztítás, de hatalmas élvezetet lehet benne találni. Én nagy rajongója voltam az első 3 résznek. A négy mellé ment sajna...
2022. febr. 11. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!