Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az soknak számít ha valaki 2...

Az soknak számít ha valaki 2 hét alatt összesen 50 órát játszott?

Figyelt kérdés

máj. 8. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Mivel?

De amúgy nem sok. 50:14=3,5...

Azaz durván napi 3 és fél óra átlagban. Nem mondható soknak. Ha 100-150 óra lenne 2 hét alatt, na az már sok lenne mert ott már 8+ óra jut 1 napra.

máj. 8. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem sok egyáltalán. Vannak emberek, akik napi 18 órákat nyomnak...
máj. 8. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért a napi 3,5 óra már közelít a sokhoz. Legalábbis szerintem.
máj. 8. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ez folyamatos, akkor lehet kicsit sok, de rövidebb ideig (pár hétig) simán belefér. Én többet is játszottam már, amikor időm is volt és épp rápörögtem egy játékra, de sose tartott túl sokáig egy ilyen időszak.
máj. 8. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 Azért 3-4 óra napi szinten nem annyira sok. Az még bőven belefér a "hobbi" szintbe. Mintha csak festene,zenét hallgatna,mással játszana(foci,stb). Pláne ha olyan az időjárás hogy nem tud kimenni sem a szabadba. A gondok ott kezdődnek ha már 8-10+ órát tölt 1 nap a gépe előtt.

Nyilván azt a 3-4 órát is eltölthetné valami "értelmesebb" tevékenységgel, de ha neki ez esik jól és ettől kapcsolódik ki akkor miért ne. Legalábbis amig tudja hol a határ.

máj. 8. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kevés ha dolgozol is mellé, nekem másra nem lenne időm ha ennyit gamelnék.
máj. 10. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!