Nos, ez egy forradalmi konzol volt, gyerek voltam, amikor kijött.
Amikor a rá kijött Resident Evil (2002) elemezték, akkor olyasmit írtak, hogy ezzel meg lett mutatva, hogy milyenek lesznek a videójátékok a jövőben.
És ez így is van: a GameCube-os Resident Evil utazás volt a jövőbe. Ennek ékes bizonyítéka volt a GameCube-os Resident Evil és Resident Evil 0 még PS4-re is megjelent, origins collection néven:
Sajnos maga a konzol körül nem alakult ki akkora kultusz mint pl. a PS2 körül, pedig generációja legjobbja volt.
Mit gondoltok róla?
máj. 4. 05:09
1/9 anonim válasza:
Nekem hatalmas kezem van, utáltam a kontrollerét (annál csak a Dreamcast-é volt rosszabb). A játékait szerettem, de az exkluzívok közül csak a Zeldák fogtak meg.
máj. 4. 10:29
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez meglep, mert nekem úgy tűnt, hogy a kontrollere tipikusan kézbarát.
A te kezednek melyik konzol kontrollere kellemes?
máj. 4. 10:39
3/9 anonim válasza:
Tappancs
máj. 4. 13:23
4/9 anonim válasza:
#2: 28 cm-es az araszom, egy kézzel felveszem a kosárlabdát. Hidd el, hogy kicsi és kényelmetlen volt a gyári GC kontroller. Furcsa mód az Xbox kontroller kényelmes, de a PS5-ösön megint csak megfájdul a kezem. A titok nem is a méretben lehet, hanem hogy némelyik kontroller egy fix markolási pozíciót erőltet rá az emberre, ami néhány embernek kényelmetlen lehet (a DualSense-re már több embert is hallottam panaszkodni).
máj. 5. 01:06
5/9 anonim válasza:
#4 hogy novesztetted meg
máj. 5. 11:19
6/9 anonim válasza:
Én Gamecube-os játékok közzül csak a mario sunshine-ot, a pikmint és a pikmin 2-t játszottam végig, (mind a hármat switchen,) és a paper mario the thousand-year doort is tervezem ha megjelen, de a konzolról nem sokat tudok mondani, hiszen nekem az kimaradt. A három említett játék tetszett, nagyon jól szórakoztam a játszásuk alatt
máj. 9. 18:23
7/9 anonim válasza:
"Sajnos maga a konzol körül nem alakult ki akkora kultusz mint pl. a PS2 körül, pedig generációja legjobbja volt."
Nem volt rossz konzol a gamecube de a ps2 volt a generáció legjobbja ezt bizonyítota az idő és a számok.
jún. 7. 21:58
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok végigjátszottam a paper mario the thousand-year doort és NAGYON JÓ!!!!!!!! Még annyi, hogy Satoru Iwata (a Nintendo akkori igazgatója) már 2003-ban megmondta, hogy a sony meg a microsoft konzoljai rossz irányba mennek, csak az élethűség számt nekik, de eljön az az idő, amikor már nem lehet több poligont hozzáadni egy 3d modellhez, viszont 6-7 évbe tellik, na meg jó sok pénzbe hogy EGY játék elkészüljön. A nintendonál havonta jönnek az eklúzív játékok és habár nem élethűek, szórakoztatóak és ez a lényeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!