Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudnak már szép...

Miért nem tudnak már szép konzolokat tervezni?

Figyelt kérdés

Ezek az új konzolok nem néznek ki jól. Az Xbox sose tetszett, semelyik verziója. A Nintendo Switch túl bonyolultnak tűnik, a PS5 meg ilyen nagy melák.

Régel sokkal jobban néztek ki a konzolok. PS1-2 remek volt, a színeket jól eltalálták. A GameCube aranyos volt, a Wii pedig menő, forradalmi konzol.

A Sony egyébként kézi konzolok terén nagyon odatte magát: PSP, PSP Go, PS Vita dizájnja nagyon jó volt.

Leginkább egy PSP go-t szeretnék. Igaz, 2024-ben már nem sok mindenre jó.

Ti mit gondoltok?

máj. 3. 02:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mindenki előtt ott a lehetőség hogy átalakítsa, ha nem tetszik neki

https://www.youtube.com/watch?v=7_U7-g0s0CE

máj. 3. 09:39
 12/18 anonim ***** válasza:
#10 annak nagyon gazdaságtalan a helykihasználása, úgy a kettő lehet hogy el sem férne a szekrényben.
máj. 3. 09:42
 13/18 A kérdező kommentje:

Érthető. Én is kénytelen leszek venni egy PS5-öt, ha nextgen-es konzolos szeretnék lenni.

Viszont az eredeti PlayStation még szobadísznek is jó volt.

Van egy PlayStation Classic-om, az elég jól mutat a szobámban.

máj. 3. 09:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű formák=fapados

Összetett formatervezés=csicsás

máj. 3. 10:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, szerintem a Nintendo SNES volt nagyon szép, aztán a ps1. Nekem ezek a szürke árnyalatok tetszenek.
máj. 3. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen ?! Lényeg hogy működik
máj. 4. 13:34
 17/18 A kérdező kommentje:

Végső soron egy konzolt nem a külseje alapján kell megítélni, de azért nekem olyan, mintha direkt rágyúrnának erre a futurisztikus modellre.

Most pl. ránéztem az Xbox One-ra. Nos, ez még tetszik is, mert egyszerűbb, hasonlít az első PS2-re:

[link]

🤔

máj. 4. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
11-es ez nagyon beteg. Bár sokunknak azért erre nem nagyon van ideje/pénze.
máj. 5. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!