Miért nem tudnak már szép konzolokat tervezni?
Figyelt kérdés
Ezek az új konzolok nem néznek ki jól. Az Xbox sose tetszett, semelyik verziója. A Nintendo Switch túl bonyolultnak tűnik, a PS5 meg ilyen nagy melák.
Régel sokkal jobban néztek ki a konzolok. PS1-2 remek volt, a színeket jól eltalálták. A GameCube aranyos volt, a Wii pedig menő, forradalmi konzol.
A Sony egyébként kézi konzolok terén nagyon odatte magát: PSP, PSP Go, PS Vita dizájnja nagyon jó volt.
Leginkább egy PSP go-t szeretnék. Igaz, 2024-ben már nem sok mindenre jó.
Ti mit gondoltok?
máj. 3. 02:23
1/18 anonim válasza:
Neked nem tetszenek != nem szépek != nem tudnak szép konzolokat tervezni.
Remélem érthető hogy mi mit jelent.
Jöhet a következő kérdés, ami valódi kérdés legyen inkább, ne egy kérdésbe rejtett hamis ténymegállapítás!
2/18 A kérdező kommentje:
Miért, avagy általánosan elfogadott, hogy a PS5 szép?
máj. 3. 08:37
3/18 anonim válasza:
Miért, avagy általánosan elfogadott, hogy a PS5 nem szép?
4/18 A kérdező kommentje:
Nem ástam bele magam a témába, de ami szép, azt általában szóvá teszik az emberek.
máj. 3. 09:11
5/18 anonim válasza:
Nem ástam bele magam a témába, de ami nem szép, azt általában szóvá teszik az emberek.
7/18 anonim válasza:
Pár reddites felhasználó nem tekinthető reprezentatív mintának.
8/18 anonim válasza:
Egyébként szerintem nagyon menő a ps5 kinézete, csak nem praktikus. Rémálom lehet a tisztítása.
9/18 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod.
máj. 3. 09:34
10/18 anonim válasza:
Annak idején vettem egy PS5-öt és egy Series X-et. Beraktam őket a tévé alatti szekrénybe, és rájuk csuktam az ajtót. Ennyire érdekel, hogy néznek ki. Nem szobadísznek vettem őket. Ha egy neonrózsaszín piramis alakú házba rakták volna őket, az is hidegen hagyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!