Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes lenne valódi pénzes...

Érdemes lenne valódi pénzes versenyre neveznem, vagy maradjak még a freerollnál?

Figyelt kérdés

Február vége felé befizettem 30 dollárt a 888-ra, majd néhány nap alatt mindet elveszítettem 6 max NL2-n. Ezután freerollozni kezdtem, és kb 40 versenyből 44 dollárt nyertem. A legnagyobb nyeremény 6 dollár volt, szóval inkább sok kicsi nyereményem volt. A 30 dolláros bukó után már nem merek casht játszani, és attól is félek, hogy a versenyeken is elbuknám.

Vagy inkább vegyem ki a pénzt, és örüljek, hogy 14 dolcsi plusszban vagyok?

ápr. 13. 07:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Talán ez is egy rossz beidegződés nálam."

Igen, eléggé az.

"sokan csak blöffölnek vele"

Akkor mi volt tulajdonképpen a célod, hogy dobja el a blöffjét, amit a te lapod amúgy is megver, tehát ha csak megadsz, akkor mutatással viszed a potot?

"Hiba volt megadnom QQ-val a preflop 90bb 3betjét?"

Preflop 90bb 3bet az tulképp allin. Megteszi ugyanezt AK, AQ és JJ is (még ha 5% a 3betje, akkor is), tehát miért lenne hiba, ez csak egy cooler, van ilyen.

20. Nyugodj meg, általában aki ilyen szavakat használ sűrűn olyan helyen, ahol tudható, hogy csak egy nagyon szűk réteg fogja megérteni, hogy egyáltalán miről beszél, az szintén veszteséges a pókerben. Egy szakmai fórumon vagy körben persze simán elmegy.

(Igen, lehet azzak érvelni, hogy itt is, mert olyanoktól várunk választ, akik értik a kérdést, de ez mégiscsak a gyakori).

ápr. 26. 17:55
 22/29 anonim ***** válasza:

90 bb 3bet? Tehát te open raiseltél, ő meg rátolt 90 bb-t? :D

Nyilván nem dobjuk ilyenkor a QQ-t. Csak egy tipp, de amikor egy handet leírsz, fontos lenne azt is tudni, hogy ki milyen pozícióban játszott, nem csak hogy te nyitottál, ő meg 3betelt.

ápr. 26. 20:32
 23/29 anonim ***** válasza:
7-es példában meg simán jó a vissza emelés. Fog random top párokkal is így játszani.
ápr. 26. 20:34
 24/29 A kérdező kommentje:
15k leosztásnál járok 888-on, és itt befejeztem. Összesen 69db AA-t kaptam, és abból 13x nyertem vele. Hogy a qrva életbe lehet AA-al 81%ban bukni?? Kb az esetek 1/3ában már preflop allin mentem vele, és rendenre mindenki lemákol. Mondjatok amit akartok, szerintem meg van mókolva a 888 rng.
máj. 6. 19:34
 25/29 anonim ***** válasza:
Dehogy van mókolva. Mi okuk lenne rá? Minden oldalról elmondják ezt a neten, hogy csalnak. Ott ahol épp elkapja őket a variancia.
máj. 7. 00:50
 26/29 A kérdező kommentje:
Mi okuk lenne rá? Lapütköztetéssel gyorsan lemorzsolják a bankrollt, hogy a hülye minnél hamarabb újra befizessen. 69db AA-ból -87$ a mérlegem NL2-n! Ez variancia? Szerintem ennél meg annak is nagyobb az esélye, hogy emberbe csapjon a villám. Kétszer.
máj. 7. 02:11
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el a pókert, nem neked való.
máj. 7. 02:38
 28/29 A kérdező kommentje:
Elengedtem. Amúgyis már másodjára nulláztam le bankrollom, freerollokkal sem szarakodok többet. Valóban nem nekem való, szétcsesznek idegileg az ilyen helyzetek, pedig egyébként higgadt embernek tartom magam.
máj. 7. 02:46
 29/29 anonim ***** válasza:
A terem a rakeből él, nem abból hogy te befizetsz. Pont az ellentéte az érdekük, hogy minél lassabban veszítsd el a pénzedet.
máj. 8. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!