Anakonda753 kérdése:
Nyert pénzt már valaki a Falling Balls játékon? Úgy értem, hogy meg is kapta számlára?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 12. 10:22
2/12 anonim válasza:
Hát ez nem működik nem jött meg a pénz tehát hazugság
3/12 anonim válasza:
Sajnos hiába gyűjtöd össze,addig nem is fogja kiutalni, amíg az összes gyümölcsöt össze nem szeded.
4/12 Grofjo válasza:
Valaki összegyujtotte már mind a 36 gyümölcsöt? Nekem eddig csak 29 jött össze és azokból is van amiből már több mint 50 van! Érdemes tovább játszani vele? 😁
5/12 anonim válasza:
Az hogy lehet hogy valaki tud kiutalni valaki nem
6/12 anonim válasza:
Nekem a gyümölcsre 4milliót ír ha megvan mind a 36 akkor melyik igaz?
7/12 anonim válasza:
Nagy kamu az egész. Már a fejlesztők sincsenek meg. Most olvastam.
8/12 Magdi43 válasza:
Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem hogy ha csak az utolsó 7 gyümölcs hiànyzik akkor megnyit kell mèg vàrni vele hogy el èrjek. A 36 gyümölcsöt mert ahogy èsszre védelem nem könyü még kapni .
9/12 anonim válasza:
Sikerült már valakinek össze gyűjteni a gyümölcsöket?Van olyan amit még nem is adott.
10/12 anonim válasza:
Nekem is 29-nél befékeztek a gyümölcsök.. két napja semmi. Elvileg utalnak max 7- napon belül 200 ezer forintot. De tényleg.. van akinek jött már pénz? Vagy valakinek sikerült begyűjteni mind a 36 gyümölcsöt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!