Milyen játékkal játszak?
Mostanában nagyon semmi nem köt le, nem tudom mivel játszak, vagy mivel foglaljam el magam.
Ha van bármi játék amivel játszotok, vagy bármi ötletetek a játékon kívül amivel eltudom foglalni magam, akkor hallgatom.
Kicsit későn fogtam fel, de már nem töröltem a választ.
Nekem is volt télen ilyen időszakom, szerintem már depressziós is lehettem valamilyen szinten. Nagyon tönkretett a hideg és a szürkeség. Tudom, hogy nem ez volt a leghidegebb tél, de én nagyon utálom a hideg időt, főleg úgy, hogy még le is vagyok fogyva. De most, hogy jön a jó idő kezdek feléledni.
Én most azzal tevékenykedek, hogy alakítom át az udvart és elkezdtem tanulni a c++-t is. Mellé a Remedy univerzum játékait játszom.
A Plague Tale Innocence
A Plague Tale Requiem
Alien Isolation
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series
ha olyan vagy akkor a nyomaszto jatekok nyomaszto hangulatodra jo hatassal lehetnek pl.
foleg akkor ha az esztelen henteles nem tesz boldogga
(mint pl. Far Cry sorozat)
Ha már "kutyaharapást szőrével" avagy a nyomasztó hangulat ellen nyomasztó hangulatú játékot ajánlottak, nevezném a sorba a Hellblade: Senua's Sacrifice című játékot.
Kötelező fülessel játszani, mert egészen páratlan audiovizuális szempontból a játék. Senua mivel pszichózisban szenved, így vannak "barátai" is a fejében, akiket folyamatosan hall, néha segítik őt, de van amikor csak kiröhögik. Az autentikus élmény biztosítása érdekében a készítők pszichiáterek és betegek tanácsát is kikérték, hogy minél valósághűbben tudják ábrázolni a pszichózist. A trailer ne tévesszen meg, elérhető PC-re is, a trailer xbox-ot ír.
Ha pedig egy grandiózus élményre vágysz, akkor meg:
Mass Effect: Legendary Edition
RPG elemekkel tűzdelt scifi akció-kalandjáték, ami kb. 160-180 óra játékot ígér (nekem 168 óra lett a vége). Ez naptári idő szerint kb. 2,5 hónap volt nekem, szóval elég nagy lélegzetvételű a dolog. A sztori nagyon jó, de az űrhajó legénysége, a csapattársaink adják a jaték lényegét, mivel galaxis szerte különböző fajokhoz tartoznak, így ha mindig beszélgetsz velük, megismered egyrészt őket, másrészt a fajuk történetét.
Elgondolkoztál már azon, milyen lenne visszamenni az időben és megváltoztatni valamit, másképp dönteni, vagy megnézni, mi történik ha a másik lehetőséget választod?
Life is Strange
Itt megteheted bizonyos keretek között, a döntéseid viszont hatással vannak a múltra, a jelenre és a jövőre is. Nagyon kellemes, nosztalgikus hangulatú az egész, de a játék kész érzelmi hullámvasút. A 2015-ös kiadást játszd, a 2022-es Remastered verzió ne tudom milyen, de megjelenésekor tele volt grafikai hibával.
Life is Strange: Before the Storm
Ezt meg akkor érdemes játszani, ha a LiS beszippantott, mert ez egy előzménysztori, a LiS eseményei előtt 3 évvel játszódik és az ott megismert Chloe történetét éljük át, hogyan, miért és miként lett az a lázadó punk csaj. Csak a LiS után ajánlott játszani, a 2022-es Remastered veriója itt is kérdéses, a 2017-es viszont teljesen jó.
Helyesírási gyakorlóval.
Helyesen : játsszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!