Milyen nem fizetős Multiplayer játékkal játszak?
Olyan Multiplayer játék kellene, ahol pénzért nem lehet előnyt egyáltalán szerezni.
A lövöldözősöket hagyjuk ki, mert ha lelőnek nagyon nagyon felidegelem magamat. League of legends se tetszik, ott is kiütnek a profi játékosok és ideges leszek.
Régen relmz.io val játszottam, az ingyenes volt teljesen, aztán mindenkinek törölték a felhasználóját, most újra indították, hogy gmail el be lehet lépni. De most se lehet vele játszani, mert frissítik updatelik a szervert. Valamint olyan bugos, hogy felhúztam a karimat lvl 101 re és azt írja ki, hogy lvl1 es vagyok és a mobok nem adnak xp-t.
Ne legyen olyan mint a Metin2, azt leszámítva, hogy baromira pénzéhes játék, fogalmam sincs, hogy osszam el a pontjaimat, és ha újra el akarom osztani igazi pénzt kell kifizetni. Nagy bajba voltam azon gondolkodva, hogy erőre ügyességre intellligenciára és az életerőre, hogy osszam el a pontokat. Egyáltalán nincs is útmutató, hogy ezeket, hogy kell elosztani.
Na jó a wot-ot viccnek szántam, 2 másodpercen belül kilőnének, ideggörcs agyvérzés garantált.
Ott az Elvenar itt senki nem lő ki, de nemis nagyon történik semmi.
Inkabb valami terápiára menj, es tanulj meg vesziteni.
Amig minden idegesit, addig hanyagold a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!