Másnak is szokása rpg-ket újra és újra elkezdeni mielőtt befejezi?
Én a Simsszel szoktam így lenni. Persze tudom az nem RPG, de vannak benne hasonló játékelemek, és nyílt végű sandbox játék, ezért végigjátszásról sem lehet beszélni, de többször is újra meg újra nekikezdek egy másik simmel, mert mindig úgy érzem, hogy másképp kellett volna.:)
RPG-kben, mint pl. a Dragon Age, előre eltervezem részletesen, hogy milyen karakterrel szeretnék lenni és tartom magam a tervemhez.:) Előre kitalálom, hogy milyen fajú, osztályú, nemű legyen a karakterem, milyen legyen a személyisége és ettől függően általában milyen hangnembem válaszoljon a párbeszédekben, milyen döntéseket hozzon a játék fontos döntéseiben a háttértörténetét is figyelembe véve, stb. Mindig a neten vagy a Prima Guide-ban talált karakter build szerint fejlesztem a képességeit, így elkerülhető az, hogy elcseszek valamit és újra kéne kezdenem a pontok elosztását.:) Eddig csak 2X vittem végig ezeket a játékokat, olyan hosszúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!