Ha befejeztek egy könyvet, utána milyen gyorsan tudtok elkezdeni egy újat?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy ha mondjuk délelőtt befejeztek egy könyvet, akkor délután már elkezditek a következőt? Vagy ülepednie kell a történetnek?2023. okt. 1. 16:33
1/10 anonim válasza:
Ha újraolvasás akkor és van kedvem,akkor akár aznap jöhet a kövi,ha új a könyv akkor azért jön utána egy boncolás/emésztés szakasz.
2/10 anonim válasza:
Ha sorozat része és úgy van időm, akkor azonnal kezdem a következő kötetet. Ha nem, akkor amikor kedvem szottyan. Lehet, hogy csak másnap, lehet, hgoy egy-két hét múlva. A történet ülepedésnek semmi köze hozzá, azt tudja csinálni akkor is, amikor már a következőt olvasom.
3/10 anonim válasza:
Nálam változó, általában következő nap szoktam elkezdeni egy új könyvet. De volt már olyan, hogy egy könyv annyira sokkolt, hogy még egy hét után sem tudtam nagyon feldolgozni.
4/10 anonim válasza:
Általában azonnal kezdem az új könyvet.
5/10 anonim válasza:
Én befejezés után másnap szoktam új könyvet kezdeni.
6/10 anonim válasza:
Ha nincs más dolgom, simán nekikezdek azonnal. Bár általában van egy kis átfutási idő, mire eldöntöm, mit is akarok olvasni következőnek.
7/10 anonim válasza:
Rögtön. Nyilván ha éjjel fejezem be és kelnem kell reggel, vagy melóba kell mennem, akkor nem. De alap esetben kezdem a következőt. Esetleg iszok egy kávét, eszek valamit, köztük.
8/10 anonim válasza:
Ritkán van ennyire hatással rám. Simán elkezdem az újat.
9/10 anonim válasza:
Én egyszerre olvasok kb 3-4 könyvet. (angolul, olaszul, spanyolul és magyarul.) Ahogy befejeztem valamelyiket kiválasztok egy másikat ugyanazon a nyelven. (Van egy listám, hogy miket szeretnék elolvasni.) De az új könyvet csak másnap kezdem el.
10/10 Dinnye2 válasza:
Én, ha sorozatról van szó, akkor rögtön elkezdem, de igazából más könyveknél is. Általában már egy könyv olvasása közben is tudom, hogy mi lesz a következő amit akarok olvasni, ezért már előre várom, így azonnal nekikezdek, amint befejeztem az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!