Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vége az SSO-nak?

Vége az SSO-nak?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem,hogy megszűnik,hanem hogy normális küldetéseket nem készítenek,hanem csak versenyeket,meg futószalagon dobják ki az új lovakat.Ez a játék teljesen felhagyott a normális küldetésekkel?Csak versenyzős küldetésekre lehet számítani,meg új lovakra?Most már úgy vannak vele a fejesek,hogy beszednek az új lovakból annyi pénzt,amennyit csak tudnak és hogy ne csak lovak legyenek az újdonságok,ezért küldetés címszó alatt összedobnak a csapattal gyorsan valami versenypályát?Olyan,mintha már lemondtak volna a játékról és várják a halálát...

márc. 21. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Most már úgy vannak vele a fejesek,hogy beszednek az új lovakból annyi pénzt,amennyit csak tudnak"

Ez a helyzet tart nagyjából 2016-2017 óta, azelőtt normálisabb volt a játékélmény

márc. 21. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nagyon bezuhant a színvonal. A karakterfrissítés óta nem tudnak kiadni úgy egy frissítést hogy az ne legyen bugos. Sőt, van hogy régi dolgok romlanak el, amit nem értek hogy a fenébe hoznak össze, amikor ahhoz nem nyúlnak, azaz nem kéne, de ki tudja mit csinálnak. A főküldire is fél évet kell várni, utána két bajni között (amiket lassan csukott szemmel is megnyerek) 15 perc alatt megcsinálom. Fél évente 15 perc szórakozás nem túl jó. A Hollow Erdő tényleg jó lett, sok munka van benne, de azt is 3 hétre széthúzva adták ki, hogy húzzák az időt. Azóta a téli fesztiválon kívül nem igazán jött érdemi. Most jön a tavaszi, kíváncsi leszek mi lesz, ha ugyanaz mint tavaly se bánom, legalább valami jó és időszakos dolog. De a főküldivel haladhatnának. Így folyamatosan veszítik a játékosokat, a 2 évig működő klub is egytől egyig alig jár már fel.
márc. 21. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Én egyébként azt nem értem, ha nekik az összes ötletük annyi, hogy új veri új ló, miért nem valósítják meg a játokosok javaslatait. Én kb 2 hete fent se voltam, beváltom a promóciós kódokat amik most vannak, és ennyi a pixelpacizásom. A januári frissik még tetszettek is, aztán olyan rém felesleges dolgokat raktak be. Most őszintén, ki a franc csinálja meg ugyanazt a verit többször egymás után? Van legalább 30, ha nem több, nem szorulunk rá. Ez meg személyes vélemény lesz, de pl mikor behozták a futószárazást és kipróbáltam úgy beleszédültem, hogy csak na. Mondhatni egészen rosszul lettem. A nyàri fesztessel nem volt ilyen bajom.

Egyébként, én a cd változat tavasz részén nőttem fel, és nagyon hiányolok egy jó díjlovas pályát, úgyhogy izgatott vagyok mit alkotnak holnapra, remélem nem olyan rettenet ergya, megcsinálhatatlan lesz, mint a tavalyi, mert akkor én úgy fogom zaklatni a supportot, hogy a világ olyat nem látott még🤣

márc. 26. 15:42
 4/6 anonim válasza:

#3 Ez a baj, zaklatni a supportot könnyű, pedig nem ők tehetnek róla, és nem továbbítják a spamedet, csak egy idő után ignorálnak, de előtte szólnak is érte. Tenni a játékért viszont már sosem sikerül... Ha átlátnál az unalmas frissítéseken, a többi játékossal együtt, rájönnél, hogy akik dolgoznak a játékon, erősen valószínű hogy nem képzett emberek, lehetetlen hogy ezek informatikát tanulták bárhol is okj szinten túl, mindegy milyen ágra nyúlik ki, ezek nem mutattak fel eddig profi munkát a játékon belül részemről. Azt is el tudom képzelni, hogy a játékot csinálgatják, és közben tanulnak.

Én már kiskorom óta mindenfélével játszom, nekem ez volt minden szabadidőm, így erősen látszik ha valami szar, és ez a játék már az, főleg hogy valamennyire ott vagyok informatikai dolgokban is. (Ezzel 9 éve játszom, és láttam ahogy idáig lecsúszik...☹️)

Pénzt mernek elkérni olyanért, ami sokszor úgy néz ki, mintha csak egy elb4sz0tt béta lenne... Nekem már az gyanút keltett volna, amikor egy kis rák petet nem tudtak betenni a játékba. Azért ez mire vall, arra hogy szakosodottak lennének a dolgozók? Hagyjuk már, közben meg az álszent mindenen röhögő marketingesnek hívott bohócok (akik közül egy konkrétan lehetetlen hogy egyetemet végzett legyen, mert olvastam Q&A-ban, hogy hány éves, és hány éve dolgozik ott, hát 18 jött ki......) próbálták ócska, unalmas éppen összedobott mémekkel oldani a feszültséget, ami a sok kiddonál eléggé bejött ahogy láttam. Aztán kidobtak egy pólót is, mert hát milyen vicci, nem tudnak berakni egy sima petet a több mint 10 éves játékba, ez nem szégyen, hanem vicces, haha...

A remake is érik már, nem tudom hogy lehet tizen valahány éves alapokra építeni egy egyre újuló játékot, ez nem úgy működik, hogy a régi kódolás örökre jó lesz, igazából sebtapasz meg rágó kéne hogy összetartsa, szóval nem tudom hogy jutottak el egyáltalán idáig.

Még brutál sok dolgot tudnék írni, de ha esetleg olvasni fogjátok, valószínűleg sajnos titeket sem fog annyira meghatni, hogy felszólaljatok közösségi oldalakon, vagy valami. Így hát ennyi a játék, szedik a pénzt egy nagy rakás sz4rért, és amíg van kereslet, hát tudjátok...

jún. 5. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A szivárvány fesztivált is elb@szták... Gyakorlatilag egyetlen küldi volt az egész és SEMMIT sem lehet ott csinálni, még a régi kontent sincs bent. Ez azért nagyon gáz. Persze, próbálnak megújulni, de ennél az is jobb lett volna, ha egy az egyben visszahozzák a tavalyit.
jún. 8. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon igaza van az 5nek, pont erről volt ma is szó a globiba. Legalább pár küldit tehettek volna bele, mert így konkrétan egy szivárvány bazár, nem fesztivál. De még a másol-beilleszt is jobb lenne tavalyról, mint ez, ha már dolgozni nem akarnak új felin.
jún. 8. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!