Megéri még neki állni Metin2 GF-en játszani ? Részletesebben lent .
Én nem ítélek el senkit aki fizet a játékban valamiért . Ez mindenkinek a saját döntése , hogy mire költi a pénzét . Én személy szerint nem akarok több tízezer forintot költeni rá de azért is tettem fel a kérdést mert nem vagyok benne jártas , nem tudom hogy tényleg költeni kell e rá hogy haladni tudjon az ember . Ezért a kérdésedet elemezve szomorúnak tartom , hogy leszólsz x akárhány embert csak mert ők költenek a játékra . De ez az én hibám is egyrészt mert jelenleg már nem nagyon lehet feltenni kérdést sem itt sem sehol máshol mivel csak a rossz indulatú emberek válaszai jelennek meg .
Elnézést mindenkitől és a válaszolótól is ha ingerlékenyebben léptem fel de nem szeretem amikor feltesz valaki egy kérdést , véleményem szerint értelmesen jól megfogalmazva hogy kinek mi a véleménye lehet e haladni a játékban pénzt költés nélkül és kapok egy ilyen választ …
Aki pedig azt mondja ez a válasz a kérdésre menjen vissza kérem az iskolába és vegyen pár értelmezési órát .
Hát attól függ mit szeretnél elérni. Én néha nosztalgiázom, meg elgondolkodom azon hogy csinálok egy szervert, de ahogy írtad a magyar szeroknak, nem sok sikere van.
Az ember igazából nem a játékra költ, hanem a szórakozásra. Néha arra is kell😇
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!