Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dead space remake hiba?

Dead space remake hiba?

Figyelt kérdés

játék elérhető pc game pass játékkönyvtárban. mikor letöltöttem, furcsa dolgokra lettem figyelmes.

először is...ki írja azt a epilepszia szöveget vagy mit! hogy rohamot válthat ki a villogó fények! stb stb. mint a legtöbb játékban ugye. de ezt nyomassa kb 30 percen át, míg el jut a menüig.

utána ha el jutott a menüig, van vagy 15 fps-em! (a menüben!) a nagy szaggatás közepette, el indítom a játékot. maga a játékban, beton stabil 75 fps-em van. na jó mondom tudok játszani minden fa.za. na igen ám, ha meg halok benne, nem indul újra a játék, hanem fekete képet kapok! és a játék újra indításával működik újra.

gép i7 10700k

16 gb ram

strix 2070 és ssd van a játék.

márc. 4. 19:26
 1/2 A kérdező kommentje:
ja és azt el felejtettem írni, hogy játékra a gépi magyaritást alkalmaztam. ez okozná a problémát?
márc. 4. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha külsős magyarítást szedtél le, akkor igen, az simán okozhat ilyet, általában eltér a magyarított játékverzió a gépre felrakottól.

A legegyszerűbb ha letörlöd magyarítást, majd újra telepíted a játékot és megnézed mit csinál alapjáraton. Ha úgy jól megy, akkor egyértelműen a modolás a gond, ha nem akkor lehet tovább keresgélni.

márc. 5. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!