TheVR Pisti miért játszik mindig olyan elcseszettül, mint egy szellemi fogyatékos?
Ott van például a Resident Evil 4: Remake végigjátszása, amit most van időm végignézni.
Pisti folyamatosan kapkod, nem figyel oda
Például a Bella nővérek elleni harca kész katasztrófa. Ashleyt be se rakja valamelyik szekrénybe, úgy áll le harcol ellenük és csodálkozik, hogy instant elbukja. [link]
(PS: Még Nessajnak is volt annyira "élelmes", hogy berakja Ashleyt szekrénybe pihenni. :D)
TheVR Jani sokkal különbül játszik. Higgadt, odafigyel, jobban fókuszál mindenre is. Lásd a RE3:Remake végigjátszását.
Miért van az, hogy TheVR Pisti ennyire elcseszettül játszik?
Mert meg játsza magát, a nézettségért.
Bár ez csak az én véleményem.
#1: Történetesen nem kell profinak lennie, nem is azt várom el Pistitől. Én se vagyok profi. Csak, ha már a legalapabb alapokkal sincs tisztában, akkor ott jó, hogy mindenki is fogja már a fejét.
+Például Pisti fojton nyafog, hogy nincs heal. És simán ott hagyja a pecsába a healeket a Resident Evil 4, mert az épp egy vipera. Simán fölvehetné és benyomhatná magának, mert mindig, amikor viperát talál le van fogyva az életereje. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!