Az elmúlt 1-2 évből tudtok olyan játékokat mondani a Starfield és Hogwarts Legacy kivételével amik jók lettek?
Mert én ezt a két játékot kimondottan jónak találtam. Szerintem 5-6 éve volt olyan játék ami ennyire jól sikerült volna például a Metro Exodus és a Just Cause 4 volt talán az utolsó ezek előtt. És nem azért mert Open World játékok egyébként szerintem az Exodus nem kimondottan nevezhető annak. A Resident Evil 7 is nagyon tetszet pedig az egyáltalán nem ow. Viszont a Village sem volt rossz de az már nem is volt az igazi. Az Exodus is csak annyira Ow, hogy egy pályán belül járkálhatsz szabadon de az nem igazi ow szerintem. 2018-21 körül is voltak olyan játékok amik jók lettek. Mint pl a Far Cry 5-6, Ac Odysey, RDR2, Cyberpunk, Outriders, Shadow Of The Tomb Raider meg ugye a Re Village. A last of us, spider man vagy a horizon zero dawn jók de azok régi konzolos át modolt játékok pc-re.
Viszont az elmúlt 2 évben csak kettő játék volt kiemelkedően jó de a többi amit láttam szerintem eléggé színvonaltalan lett az AAA játékok közül. Annyira, hogy nem akarom rászedni magamat egyik megvásárlására sem. A Palworldot akarom most letölteni, de amit láttam róla szerintem nem lesz olyan jó mint első látásra tűnik. A Saint Row 5-el játszottam szerintem az rosszabb lett mint a 3-4. És a Batman Gotman Knights sem volt valami élvezetes. Bár én az Arkhamot sem szerettem. A Remmant 2, Immortals Of Aveum, Avatar Founders Pandora ezeknek még mondjuk nem néztem utána, nem láttam róluk véleményeket.
Ti tudtok olyan játékot, akár indie játékot mostanában amik jóra sikeredtek.
Ha szereted a Borderlands rajzfilmszerű grafikáját, akkor ott a Tiny Tina's Wonderlands
Illetve ott az agyon dícsért Baldurs Gate 3
Mount and Blade 2 Bannerlord kifejezetten jó volt
Elex 2 is elég jól sikerült
Steelrising, ha Dark souls élményre vágysz, bár az hogy itt van külön csúszka amivel csökkenthető a sebzőzésed stb szerintem elég jót tett a játéknak.
Outward definite edition, igaz a játék eredeti verziója kicsit korábbi, mint 1-2 év, de azért csiszoltak rajta
Elden Ring, a nyílt világú Dark souls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!