Mièrt nem tudják konzolon szűrni a csalókat?
A Pubg-ben nem csalás egeret használni. Ha te konzolon nyomod, az már a te dolgod.
Azokat szokták valamilyen formában tiltani, akik megszegik az előírt játékszabályokat, és ezzel befolyásolják a játék menetét. Pl. aimbot, extra sensory perception, stream sniping, god mode, és stb…
Ez a cikk leírja, moèrt csalás... A pupg nem támogatja az egèr billentyűzetet...
A cikkben nem arról van szó, hogy az egér használata lenne csalás, hanem ha valaki konzollal tolja, akkor a Cronus használata, mert
„beállíthat magának makrókat, célzásrásegítéssel oszthatja a fejeseket, esetleg a fegyverek ellentartásán finomíthat”
Egeret meg ugye lehet használni pc-n is. Ha meg téged (konzol használót) egy olyannal rak össze a Pubg szerver, aki pc-ről egérrel tolja, na azt még legrosszabb esetben is csak úgy hívják, hogy pech.
Szerintem túl van lihegve ez az adapter-kérdés. Aki már próbálta őket, az tudja. Nekem volt Xim Apex-em PS4-en, hónapokig kísérleteztem a beállításokkal, végül eladtam, mert nem hozta azt az egér-feelinget, amihez PC-n hozzászoktam. Inkább megtanultam kontrollerrel célozni. Nemrégiben vendégségben megláttam a Cronus Zen-t, rögtön rákérdeztem, hogy kipróbálhatom-e. Állítólag rajta volt minden segítő macro, visszarúgás-csökkentés, célzás-rásegítés, stb. A CoD MWIII-al próbáltam, mert azt játszom napi szinten. Hát... Gyakorlatilag ugyanazt az eredményt hoztam, mint otthon kontrollerrel. A közhiedelemmel ellentétben ugyanúgy kell célozni Cronussal is, nincs "megnyomsz egy gombot, aztán headshot". És ami a lényeg: nem leszel tőle golyóálló, ha bénán játszol, ugyanúgy lelőnek.
Ami igazán durva, az a PC-s crossplay csalók esete, ott aztán van wallhack, aimbot, sérthetetlenség, stb. Azokhoz képest a Cronus kutyafütty. Nemrégiben a MWIII-ban volt egy ingyenes próbaidőszak, ugyanakkor hirdetett ingyenes próbát a legnagyobb PC-s csalóprogram gyártója is. Ezrével nyüzsögtek az 50-60. szintű csalókölykök 5-10+-os K/D aránnyal.
Amúgy a csalók máris megkerülték a PS5 bant a Remote Play használatával és a PS4 játékverziókkal- ha ugyanannak a játéknak a PS4 verzióját futtatod PS5-ön, abban enged Cronust használni. Röhej.
4# azt ugye tudod, hogy:
1:Konzolost nem rakhat össze pc-sel ez egy alaptèny)
2: csak ugy tudsz csatlakoztatni egeret billentyűt ha van hozzá simapex (nem tudom hogy irják) vagy cronus zened. Ès akkor már ott van a zero recoil, a gyorsabb fordulás, a "lehetetlen mozgás/lövès
(tudom, van olyan jâtèk hogy öszedobhat pc sekkel, illetve bedugod a billentyűzetet ès kèsz, de a pupg az nem ilyen játèk, ha ilyen lenne, akkor maximálisan egyetèrtek veled)
Szűrni a csalást nehéz, mert a cronus stb pont olyan jelet ad le, mint a kontroller (pont ez a lényeg, különben nem is működe), addig amíg nem jelentik fel sokan a játékost és nem néz rá valaki, addig nem sok esély van rá.
A másik, ha valaki le tud kódolni egy szoftvert, ami figyeli a csalást stb, más (vagy épp ugyan az) a személy készíthet egy olyan programot ami átveri ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!