Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mièrt nem tudják konzolon...

Mièrt nem tudják konzolon szűrni a csalókat?

Figyelt kérdés
Mentem 4 kört legutóbb Pupg-ben. 3* olyan embert lőt le, aki egerezik. Nagyon látványosan. 1 ember volt,az utolsó, (akinek a streamjèt is megtaláltam) ès az alapján mondom, hogy tuti nem csal, csak nagyon okosan játszott (őszinte leszek, belőlem vásári majmot csinált). Nekem is van olyan ismerősöm aki egerezik, cronust használ, ès soha egyetlen egy vant sem kapott.... Pedig elmèletben a ps nem engedi.... Lesz valami változás? Mièrt nem tudjâk szűrni?
febr. 22. 07:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A Pubg-ben nem csalás egeret használni. Ha te konzolon nyomod, az már a te dolgod.

Azokat szokták valamilyen formában tiltani, akik megszegik az előírt játékszabályokat, és ezzel befolyásolják a játék menetét. Pl. aimbot, extra sensory perception, stream sniping, god mode, és stb…

febr. 22. 08:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Èn úgy tudom, hogy a konzolon az egerezès csalásnak minősül...
febr. 22. 08:41
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a cikk leírja, moèrt csalás... A pupg nem támogatja az egèr billentyűzetet...

febr. 22. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A cikkben nem arról van szó, hogy az egér használata lenne csalás, hanem ha valaki konzollal tolja, akkor a Cronus használata, mert

„beállíthat magának makrókat, célzásrásegítéssel oszthatja a fejeseket, esetleg a fegyverek ellentartásán finomíthat”

Egeret meg ugye lehet használni pc-n is. Ha meg téged (konzol használót) egy olyannal rak össze a Pubg szerver, aki pc-ről egérrel tolja, na azt még legrosszabb esetben is csak úgy hívják, hogy pech.

febr. 22. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem túl van lihegve ez az adapter-kérdés. Aki már próbálta őket, az tudja. Nekem volt Xim Apex-em PS4-en, hónapokig kísérleteztem a beállításokkal, végül eladtam, mert nem hozta azt az egér-feelinget, amihez PC-n hozzászoktam. Inkább megtanultam kontrollerrel célozni. Nemrégiben vendégségben megláttam a Cronus Zen-t, rögtön rákérdeztem, hogy kipróbálhatom-e. Állítólag rajta volt minden segítő macro, visszarúgás-csökkentés, célzás-rásegítés, stb. A CoD MWIII-al próbáltam, mert azt játszom napi szinten. Hát... Gyakorlatilag ugyanazt az eredményt hoztam, mint otthon kontrollerrel. A közhiedelemmel ellentétben ugyanúgy kell célozni Cronussal is, nincs "megnyomsz egy gombot, aztán headshot". És ami a lényeg: nem leszel tőle golyóálló, ha bénán játszol, ugyanúgy lelőnek.

Ami igazán durva, az a PC-s crossplay csalók esete, ott aztán van wallhack, aimbot, sérthetetlenség, stb. Azokhoz képest a Cronus kutyafütty. Nemrégiben a MWIII-ban volt egy ingyenes próbaidőszak, ugyanakkor hirdetett ingyenes próbát a legnagyobb PC-s csalóprogram gyártója is. Ezrével nyüzsögtek az 50-60. szintű csalókölykök 5-10+-os K/D aránnyal.

Amúgy a csalók máris megkerülték a PS5 bant a Remote Play használatával és a PS4 játékverziókkal- ha ugyanannak a játéknak a PS4 verzióját futtatod PS5-ön, abban enged Cronust használni. Röhej.

febr. 22. 09:24
 6/9 A kérdező kommentje:

4# azt ugye tudod, hogy:

1:Konzolost nem rakhat össze pc-sel ez egy alaptèny)

2: csak ugy tudsz csatlakoztatni egeret billentyűt ha van hozzá simapex (nem tudom hogy irják) vagy cronus zened. Ès akkor már ott van a zero recoil, a gyorsabb fordulás, a "lehetetlen mozgás/lövès

(tudom, van olyan jâtèk hogy öszedobhat pc sekkel, illetve bedugod a billentyűzetet ès kèsz, de a pupg az nem ilyen játèk, ha ilyen lenne, akkor maximálisan egyetèrtek veled)

febr. 22. 09:48
 7/9 A kérdező kommentje:
5# persze ha full bèna vagy ellőnek ez igaz, de èn egysuer próbâltam a cronust, amikor nem kell arra figyelni, hogy a 6X et berrot hogy tartsd le, ès akkor is tűpontosan lő, amikor egy dmr pl slrnek 0 recoillal majdnem vagy teljesen úgy lősz mint egy ar rel dupla demagevel, vagy a moutantal (legnagyobb ar demagel rendelkezik) solo vagy duplalövès helyett sorozatot lősz az nem biztos hogy fair... Persze ezek az eszközök nem elengedőek valamekkora tudâs nèlkül...
febr. 22. 09:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Elnèzèst a hibákèrt csak dolgozok, nem tudom átnèzni, hogy hol vètettem hibát az írásban, biztos van benne egy jópár.
febr. 22. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szűrni a csalást nehéz, mert a cronus stb pont olyan jelet ad le, mint a kontroller (pont ez a lényeg, különben nem is működe), addig amíg nem jelentik fel sokan a játékost és nem néz rá valaki, addig nem sok esély van rá.

A másik, ha valaki le tud kódolni egy szoftvert, ami figyeli a csalást stb, más (vagy épp ugyan az) a személy készíthet egy olyan programot ami átveri ezt.

febr. 23. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!