Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csinálnátok ha megnyernéte...

Mit csinálnátok ha megnyernétek a 5-ös lottót? Mit kezdenétek azzal a 6,45 milliárd Ft-tal?

Figyelt kérdés
Én biztos lakások, ingatlanokat vennék és ki adnám őket bérbe. Csak az a baj hogy 0% az esélyem hogy megnyerjem.

2024. febr. 18. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon örülnék, hogy végre valóra vált az álmom.

Megvenném azonnal egy házat, autót.

Fejleszteném az angol nyelv tudásom.

A pénz nagy részét befektetésre raknék, pl ingatlanba.

1-2 év után otthagynám a munkahelyet és végül körbe utaznék a világot.

2024. febr. 22. 01:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Cirka 600-700 milliót fordítanék ingatlanra, vágyak beteljesítésére. Szegeden és Budapesten vennék lakást saját használatra, hogy mikor hol van kedvem éppen héderelni😄 A többi menne dollárban, euróban, forintban lekötve.

Illetve beiratkoznék nappalin egyetemre, kvázi hobbiként, meg hogy elfoglaljam magam. Mivel nem vagyok egy üzletember alkat, így eszembe sem jutna vállalkozni.

2024. febr. 23. 17:15
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es ha nem adod bérbe hanem saját használatra veszed a drága ingatlanokat az nem éri meg mert annak a fent tartási összege is elég magas, és ha nem szerzel valami bevételi forrást hanem csak költöd a pénzt akkor elég hamar le égnél anyagilag.
2024. febr. 23. 19:37
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
Tudom, a lekötéseimből bejövő kamatokból fedezném a megélhetést. Mondjuk 4 milliárd forintnyi lekötésnek az éves kamata tízmilliós nagyságrendű, úgyhogy éhen tuti nem halnék.😄 Teljesen agyatlan módon meg nem szórnám, hogy luxusautó gyűjtemény, meg hasonlók.
2024. febr. 23. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Sőt, százmilliós.
2024. febr. 23. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!