Sims 3, eltűnt egy karakterem, hogy hozzam vissza?
resetsim [first name] [last name] – Return Sims to safe and neutral state at home
Tehát ha Hugyos Pistának nevezted el a simed aki eltűnt vagy lefagyott akkor játék közben a billentyűn megnyomod, hogy ctrl shift c
Beírod, hogy resetsim Pista Hugyos
Megnyomod a billentyűzeten az entert.
Visszatért a simed.
Ha nem megy akkor írhatod úgy is, hogy resetSim Pista Hugyos
A resetsim lényege amúgy, hogy eredeti állapotba állítja a simedet, semmit sem töröl.
Nekem ezt akkor kellett alkalmazni amikor beszélni tanította a simem a gyerekét. Egyszerűen beragadt a simem, már rég jött az értesítés, hogy a gyerek megtanult beszélni, de csak ült tovább a gyerekkel és semmivel sem lehetett elérni, hogy abbahagyja, nem evett, nem ment dolgozni, nem ment wcre...
Na itt is ez a resetsim segít.
Meg a másik az volt folyton, hogy a gyerekek kirándulni lentek és az egyik berakadt valamelyik targyba, pl a bokorba. Na itt is ez segíthet.
Igen, ezt megcsináltam mindkettővel, amelyik eltűnt, az végleg eltűnt, a másik sem lett játszható. Aztán gondoltam átköltöztetem, de az eltűnt karakter nem jött vissza, csak a másik. Az ismerőslistán szerepel az eltűnt simem, de még felhívni sem lehet.
Megpróbáltam elutaztatni az egyik családtagot, de nem mehetnek mert ez a sim úton van 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!