Sims 3 Természetfeletti erők kiegészítőben a szellemnek és a dzsinnek van valami érdekessége? Melyik a kedvenc természetfeletti karakteretek?
Figyelt kérdés
Nekem a szellem egyelőre csak bolyong (nem sokat játszottam még vele) a dzsinn pedig kb két különleges dolgot tud.2012. szept. 7. 07:16
1/8 anonim válasza:
Nekem megvana kieg,de örökösen hibák lépnek fel,3 napja van meg kb.,és ezalatt kb. 4x-er telepítettem újra full az egész simset,úgyhogy nagyon még semmit sem tudtam kipróbálni.A szellemek ijesztgetni tudnak,átmenni a falon,meg talán lebegtetni a tárgyakat,amúgy tényleg nem extra.A dzsinneket én bírom,klassz,hogy futás helyett lila felhőn utaznak,azon kívül a házban egy csettintéssel mindent koszt el tudnak takarítani,továbbá az ambrózia kívételével főzés jártasság nélkül a létező összes ételt a játékban perfektül el tudják készíteni.Azon kívül tudnak simeket átmenetileg a családodhoz csatolni egy varázslattal,és ha a varázslatot rendszeresen megújítod,lényegében akármeddig lehet a háztartás tagja a sim (ezek az elvarázsolt simek elméletileg a dzsinnt szolgálják ki,persze a varázslatot fel is lehet oldani,ezt a lehetőséget egy gyerek dzsinn esetében figyeltem meg).Ezen kívül el tudnak tüntetni simeket,ilyenkor általában egy távolabbi közösségi területen bukkannak fel.Szóval azért tudnak a dzsinnek.Amúgy én mindegyik lényt nagyon szeretem,kivéve a zombikat.De a dzsinneken kívül nem volt még nagyon lehetőségem kipróbálni a lényeket,mint már mondtam,de ha majd lesz alkalmam,tuti,hogy mindegyik a kedvencem lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, közben rájöttem, hogy a dzsinnek ezt tudják, de nekem ezek nem annyira bejövős dolgok. Ok, a főzés meg takarítás jó, de ugyanezt megcsinálja a komornyikom is.
A zombik kb semmit nem csinálnak. Hörögnek, morognak, sétálgatnak.
A tündérek már jobbak. Ők bármit meg tudnak javítani, tudnak tündértrükköket, különböző aurákat vetítenek magukra és a környezetükre.
De a legjobbak a boszorkányok.
De a különböző főzetekkel egyébként is nagyon izgalmas a játék.
2012. szept. 10. 18:23
3/8 anonim válasza:
nekem is a boszi tetszik a legjobban !!! <3
4/8 magyar000 válasza:
Nekem is a boszi tetszik a legjobban!Nagyon hasznos tud lenni bizonyos helyzetekben! :D
5/8 anonim válasza:
Nekem is a boszik ^-^ De a dzsin is jó
6/8 anonim válasza:
Nekem is a boszorkányok a kedvenceim. Például ma az egyik varázsigével felgyújtottam az egyik ellenségem házát.. :D
7/8 anonim válasza:
nekem amm a tündér de nekem azt írja kell valami kiegészitő ahoz hogy dzsinn legyen melyik kiegészitő lemez kell hozzá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!