Szerintetek egyszer lesz majd egy jó, nyitott világú, single player Superman vagy Supergirl játék, jó sztorival?
Akár úgy, hogy nem a valódi Superman vagy Supergirl szerepel benne, csak a "copyja". Persze az ideális az Arkham szint lenne, de nem feltétel.
"Copy" esetében olyasmire gondolok, mint a Pokémon esetében a Palworld, hogy egy fejlesztőcsapat megvalósít valami hasonlót, amivel az emberek szívesen játszanának.
Azt hiszem van valami Undefeated projekt, de ha jól tudom az csak egy demo és nem igazi, teljesértékű játék.
Szoktam olvasni, hogy Superman túl erős lenne, de igazából ha más földönkívüliek, robotok, kiborgok vagy mágia ellen kellene harcolnia, akkor ki van egyenlítve az erőkülönbség.
Illetve emberi ellenfelek esetében lehetne olyasmi, hogy a környezetet kéne védelmezni és ha valakit nem ment, akkor game over is járható lehetne. Azt hiszem hasonló játékot egy ideig fejlesztettek, amiben Superman helyett Metropolisnak volt health barja vagy hasonló.
Superman nem isten.
Ahogy írtam Supermannek számtalan ellensége van, a boss fightok mellett pedig ugyanúgy harcolhat a minionjaik ellen is.
Nem kell hozzá legyengíteni, ugyanúgy maradhat Superman.
Ezek alapján akkor az új God of war játékoknak sem szabadna létezniük, mert egy istennel nem lehet játszani.
Vagy a Hades, ahol szintén egy istennel játszunk. Lehet csak megfelelő ellenfeleket kéne neki adni. A Doom Slayer is könnyedén megölne bármilyen embert, ezért démonok és angyalok ellen harcol.
Érdekes, hogy mindig csak egy Superman játék esetén merül fel ilyen probléma, minden más játékban teljesen rendben van, ha a főszereplőhöz mérhető ellenfelek vannak.
Mindenesetre Superman továbbra sem isten. El kéne felejteni a Snyder borzalmat.
Én őszintén nem is értem ezeket az ellenérveket, mert ez abszolút a játéktól függ, hogy milyen környezetet választanak. Egy Superman játék földönkívüli támadás esetén vagy bármilyen hasonló jellegű esetén és játszható teljesen pompájában Superman.
Logikai játékok/fejtörők részét meg bármi köré lehet építeni, szuperképességek köré is, pl. most játszok az Immortals Fenyx risinggal és ott is az egész az isteni képességek köré épül és úgy kell megoldani a feladatokat. Ez megint csak a készítők kreativitásán múlik.
Hát nem tudom mennyire lenne megvalósìtható, az egèsz környezetet rombolhatóvá kène tenni, ha már olyasvalakiről beszèlünk aki kb.èpületeket vagdos a másikhoz, vagy èppen hangsebessèggel egy kilómèteren keresztül darálja bele a másikat a betonba.
Nem nagyon lehetne ezt jól megcsinálni.
“Superman nem isten.”
Igen tudom, ezért tettem idézőjelbe…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!