Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van bármilyen lehetőség...

LevcsaMC kérdése:

Van bármilyen lehetőség magyarországon a the cw sorozatait nézni?

Figyelt kérdés
Nos a lényeg annyi lenne hogy a the cw-n adják/adták a dc sorozatokat ( the flash, the legends of tomorrow,supergirl stb.). Én már régen elkeztem a flast a zöld íjászt de szeretném végignézni őket.

2023. jún. 26. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ismerem az oldalt, bizonyára ez egyike az amerikai streaming szolgáltatóknak. Az USA-ban kismillió elérhető streaming platform van, kicsiktől egészen a nagyokig.

De ha valami nem érhető el az országodban, akkor egy VPN használatával ezt a korlátozást könnyedén megkerülheted, és egy olyan ország szerveréhez kapcsolódhatsz, ahol elérhető a szolgáltatás, vagy az adott műsor. A Proton VPN-nek azt hiszem van ingyenes USA szervere, de vannak fizetős megoldások is, Pl. ugyan ott, a Proton VPN-nél, pénzért több szerver közül választhatsz. Ingyen elérhető még náluk Japán, és Hollandia. Az ingyenes sebesség némileg korlátozott, de filmezni elég lehet. De választhatsz másik VPN szolgáltatót is, Express VPN, Nord VPN, vagy Mulvad, esetleg hozhatsz létre magadnak egy amerikai VPS szervert, amin felállíthatsz egy saját VPN szervert. Én is azt teszem, mert sokat utazom külföldre, és hiányoznak a Magyarországi tartalmak. Esetemben egy 600 forintos gagyi szerót fizetek, de VPN-ezni több mint elég.

2023. jún. 26. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem van..Ha mindegy,hogy hol és milyen minőségben nézed..
2023. jún. 26. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
De akár le is torrentezheted. Biztos az általad keresett tartalmakat is elérhetővé tette valaki olyan, aki hozzáfér a szolgáltatáshoz.
2023. jún. 26. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, Netflixen fent van mindegyik.
2023. jún. 26. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az durva túlzás, hogy a Netflixen fenn lenne az összes CW sorozat. Ahogy mások is leírták, VPN az egyik megoldás, a CW-nek egyébként a saját Android TV-s appja szemben a másik négy országos tévével nem kér kábeltévés kódot, az összes ott elérhető tartalom, a frissek és sok régebbi sorozat is elérhető, reklámokkal.

Aztán meg is várhatod, hogy adja valamelyik magyar csatorna. Vagy vannak illegális megoldások, torrent / letöltés / videómegosztások.

A CW az öt amerikai országos televíziós hálózat egyike.

2023. jún. 26. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem az összes CW-s sorozat, hanem a DC-s CW sorozatok vannak fent a Netflixen.
2023. jún. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!