Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért tárolják a mentéseket a...

Miért tárolják a mentéseket a játékok 5-6 alkönyvtár mélyen, eldugva azokat az emberek elől?

Figyelt kérdés
Így nehéz megtalálni és kimenteni egy esetleges újratelepítés előtt.
jan. 21. 21:12
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Látod? Erről beszéltem: "C:/Users/%USERPROFILE%/AppData/Local/TLS2" :o(

jan. 22. 19:36
 22/37 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom ebbe mi az atomfizika. Kerek perec le van írva hol van. Betüzöd "gyors elérésbe" Local,LocalLow és Roaming mappát azt le van tudva minden gondod.
jan. 22. 23:28
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
#21 ez azért ilyen szerintem, mert ha törlöd a játékot, a mentések akkor is megmaradnak.
jan. 22. 23:31
 24/37 anonim ***** válasza:
72%
De hogy itt mennyi a szellemi fogyatékos te jó ég. Ő írja hogy a játékok 90%-a a felhőbe ment, ami ugye azt jelenti hogy a 10%-a nem. Na a kérdező pont egy ilyenről beszélt. De nem is azt kérdezte hogy hol van egy konkrét játék, hanem hogy miért. Kb. Egy releváns válasz jött, a többi meg csak fröcsögés hogy "ahonnan letolvajkodtad ott a qrva szád"
jan. 22. 23:34
 25/37 A kérdező kommentje:

Köszi 24-es, én se írhattam volna szebben. :D

Tényleg nem értem, hogy miért nem értették a kérdésem, de mindegy is.

Szerintem hülyeség ez a fajta mentési dolog, aki törli a játékot, az a mentés is törölni akarja, vagy kimásolhatná. Régen minden játék a saját könyvtárába mentett (pl. az egyik kedvencem, a NFS Most Wanted (2005) is), aztán bejött ez a Dokumentumok dolog (ma meg felhő, bár nekem nincs ilyen játékom). Kár volt váltaniuk szerintem.

jan. 23. 09:22
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nagyon jól tették hogy váltottak Felhőre. Ha bármi van nem kell azon aggódjak hogy kampec a mentéseimnek. Mi van ha pont HDD/SSD-d sz#rik be ahol a mentéseid vannak? Akkor buktál mindent szépen. Mig felhő ezt is levédi. Szóval isten áldja a felhőrendszert.

Nekem csak 1-2 játékom van Steam-en aminek nincs felhője, az is csak mert korai 2000-es évekbeli megjelenésű játékok. A lényeg kár ezen sírj hogy nem a főkönyvtárba van. Sőt inkább szerencse. Volt már példa nálam hogy véletlen töröltem játéknak a könyvtárát mert egyel félrekattintottam és nem néztem törlés előtt. xD Így akkor mentés is bukta lett volna akkor felhő nélkül. Ha pedig nem tetszik a felhő az már egyéni próblémád. Tudod nem alanyi jogod/kötelességed hogy játssz. Csupán "kényelmi/luxus" opció. :D

jan. 23. 10:42
 27/37 A kérdező kommentje:
26: Nem beszéltem a felhős mentésről, a Dokumentumos mentésről írtam, ha nem jött volna át.
jan. 23. 10:54
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Azzal sem értem mi a baj. Legalább nem a játék mappájába van. Könnyen megtalálható.
jan. 23. 12:50
 29/37 anonim ***** válasza:
72%
#28 mondjuk ha 2 particiod van, egyiken a programok, másikon a rendszer és a játék a mentéseket a rendszerpartícióra menti és erről nem tudsz, akkor windows újratelepítésekor kellemetlen élményben lehet részed. :)
jan. 23. 12:53
 30/37 A kérdező kommentje:
28: "Könnyen megtalálható.": "C:/Users/%USERPROFILE%/AppData/Local/TLS2" - Azért ezt gondold át... :D
jan. 23. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!