Miért tárolják a mentéseket a játékok 5-6 alkönyvtár mélyen, eldugva azokat az emberek elől?
Köszi szépen!
Látod? Erről beszéltem: "C:/Users/%USERPROFILE%/AppData/Local/TLS2" :o(
Köszi 24-es, én se írhattam volna szebben. :D
Tényleg nem értem, hogy miért nem értették a kérdésem, de mindegy is.
Szerintem hülyeség ez a fajta mentési dolog, aki törli a játékot, az a mentés is törölni akarja, vagy kimásolhatná. Régen minden játék a saját könyvtárába mentett (pl. az egyik kedvencem, a NFS Most Wanted (2005) is), aztán bejött ez a Dokumentumok dolog (ma meg felhő, bár nekem nincs ilyen játékom). Kár volt váltaniuk szerintem.
Szerintem meg nagyon jól tették hogy váltottak Felhőre. Ha bármi van nem kell azon aggódjak hogy kampec a mentéseimnek. Mi van ha pont HDD/SSD-d sz#rik be ahol a mentéseid vannak? Akkor buktál mindent szépen. Mig felhő ezt is levédi. Szóval isten áldja a felhőrendszert.
Nekem csak 1-2 játékom van Steam-en aminek nincs felhője, az is csak mert korai 2000-es évekbeli megjelenésű játékok. A lényeg kár ezen sírj hogy nem a főkönyvtárba van. Sőt inkább szerencse. Volt már példa nálam hogy véletlen töröltem játéknak a könyvtárát mert egyel félrekattintottam és nem néztem törlés előtt. xD Így akkor mentés is bukta lett volna akkor felhő nélkül. Ha pedig nem tetszik a felhő az már egyéni próblémád. Tudod nem alanyi jogod/kötelességed hogy játssz. Csupán "kényelmi/luxus" opció. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!