A Legónál igazából a 18+ konkrétan mit jelent? Időigényes? Türelem kell hozzá? Logikailag érettnek kell lenni hozzá? nehézség miatt?
Meztelenek a bábúk, és latható a nemi szervük.
Persze az is lehet hogy az van amit te írsz.
Esetleg ilyen:
Felnőtteknek ajánlják.
Téma, és/vagy elemszám, az összeépítés nehézsége alapján, esetleg nem tartalmaz játékfunkciókat, elsősorban kiállításra való, meg persze összerakásra. Általánosságban ennyi.
Én több síkon látom, hogy mi kap ilyen jelzést:
- téma. Sok olyan téma van, ami egy gyereket nem mozgatna általában igazán, mint a cserepes virágok.
- bonyolult
(Elküldte sajnos, folytatom:)
- bonyolultság. Tény, hogy van olyan sett, ami már inkább érettebb fejet kíván. Bár gyakorlott építő szerintem mondjuk 14 évesen is szépen megcsinálja.
- Ár. Van olyan, ami darabszámban jócskán lemarad, de mégis túlárazott. Ilyen a középkori kovácsműhely, vagy a kalózos sziget, ami a 80-as,90-es évek "gyerekeinek" nosztalgia érzésére hat.
A legnagyobb szívfájdalmam az utolsó. Mert nekem gyerekem van és inkább rá akarom költeni a pénzem, de nem egy túlárazott szettre kevés darabszámmal.
Kellene kastély és kalóz téma újra, mert a mai gyerekeknek is tetszik. 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!