Észrevettétek, hogy mióta ingyenes lett a Fall Guys azóta konkrétan továbbjutni egy pályán sokkal nehezebb?
Nem a továbbjutás nehezebb, csak te vagy gyenge. Ingyenesség révén messze több felhasználója van aktuálisan, akik jó eséllyel jobb reflexekkel rendelkeznek, mint te.
Nincs ebben semmi megmagyarázhatatlan. Amikor CS:GO átment ingyenesbe, én is estem 2 rangot lefele, pedig azt akkoriban is sokan játszották.
"Nem vagyok gyengébb fogd már fel."
De. Máskülönben a megnövekedett játékosbázis ellenére ugyanús döttős lennél, mint korábban.
"Régen is rengeteg felhasználója volt amikor fizetős volt. Ezekszerint azok gyengébb reflexekkel rendelkeztek na ne hülyéskedj már."
Senki sem írt ilyet.
"Ingyenessé tették és hirtelen nagyon jó lett mindenki ezekszerint."
Ilyet sem.
"Valószínűleg akik vásárolnak a játékban azoknak kedvezőbbek bizonyos feltételek."
Jah.Mindenki tudja, hogy a piros, matyóhímzés minta megvásárlása felghorsítja a karakter mozgását... Idióta.
"mitől ér be már az első pályán pillanatok alatt mindenki"
Ha nem vagy fakezű, a legtöbb footrace 30-40 másodperc alatt teljesíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!