Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem fut rendesen a PUBG?

Miért nem fut rendesen a PUBG?

Figyelt kérdés

Konfig:

I5-8600

RTX 2060

16GB memória

Már mindennel próbálkoztam.

Drivereket újratelepítettem, az egész gépet újrahúztam.

Minden más játék normálisan fut.

Warzone ultra beállításon elfut lagg nélkül (nem tudom hány fpssel, pár hónapja próbáltam, de 60+)

A pubg 60 fps-re van korlátozva, 55-59 fpssel fut az nvidia progija szerint.

Van egy másik mutató, a 99% fps na ez már CSAK 28-45 szokott lenni.

Tehát valójában nem 60 fps körül fut.

És ami zavar, hogy szemmel láthatóan laggol. Nem mindig, de ha megyek a játékban, vagy történik valami akkor szinte mindig.

Eközben 50-55 fokos a proci és a videokártya.

A cpu 40-70% körül, a gpu 50%-on megy, tehát van tartalék. Memóriából is mindig 5-6GB szabad.

PUBG-nál elvileg nagyobb gépigényű játékok is elfutnak 60+ fpssel, laggmentesen fps drop nélkül.

Ez a szar nem.

Ja és a lényeg, hogy minimum és maximum grafikán IS ugyanúgy fut.

Persze maxon jobban dolgozik a videokártya, de nem fut rosszabbul a játék, mint minimumon.

2023. dec. 24. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ez ennyit tud, azért. A 99% egyébként is azt jelenti, hogy 100 frameből 99 gyorsabban került rajzolásra, mint 18-45...
2023. dec. 24. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Az ajánlott gépigénynél erősebb gépem van és minimum grafikán is laggol.

Ennyit tud?

2023. dec. 24. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A lag egy g, és semmi köze a framerate-hez. Igen, ennyit.
2023. dec. 24. 21:12
 4/4 anonim válasza:
Nyugi átérzem.. nekem Ryzen 5 2600 van rx 5600xt-vel és 16 gb rammal és nagyon rosszul fut. 60-150 ig van az fps-m úgy hogy minden very lowon van és 4:3 strechedbe játszok. Hiába nem esik be 60 alá látom, hogy szaggat a játék(mikrolaggos) már ezer millió dolgoz kipróbáltam én is, de nem lett jobb. Most emiatt akarok új procit venni hátha..
2024. jan. 5. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!