CS 2 miért fút a laposomon ilyen lagymatagul?
CSGO-ban 150-250 fpsem volt 1024x768ban full lowon.
Mióta CS2 van, azóta 20-35 fpsem van teljesen játszhatatlan. Nem, nem fogok új gépre beruházni, én 2021-ben azért vettem meg a CSGO-t, mert vitte a gépem, hiába szeretném majd a GTA 6-ot, ha nem lesz addigra erősebb gépem, nem veszem meg, hiszen ez olyan mintha vennék 3 kiló csirkecombot, úgy, hogy nincs lábasom, tűzhelyem.
Jelenlegi specifikációm:
Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
NVIDIA GTX 770M 3 GB
8GB DDR3
SSD 512GB
Windows 10 Home 64bit
Minden driver a Windows Update által lett leszedve, de van nvidia vezérlőprogim. Valamiért NVIDIA driver állandóan hibát ír ki, ha autodetecttel akarom feltelepíteni az illesztőprogramokat.
Igen, tudom nem erős laptop, bár egy GTA Online High grafikán fut egy laza 50fps-sel a városban, ha season nincs teli, ha teli van akkor is megvan a folyamatos 35 fps legalább.
Én személyszerint nem tudom elhinni, hogy Valve megtesz ilyet, tuti van valami kiskapu, driverbeállítás, mód, amivel lejjebb lehet vinni a CS2 gépigényét... Nehogymár ennek az okádéknak nagyobb gép kelljen mint a GTA Online-nak (direkt nem V-t írtam), hiszen a grafika csak egy picivel lett szebb (személyszerint ocsmányabb lett)
A Valve játékok processzorigényesek, és azon megbukik a géped.
Áruházi oldalon minimum CPU: "4 hardware CPU threads - Intel® Core™ i5 750 or higher". A tiéd ettől elmarad, az alábbi teszt szerint 35%-kal gyengébb, mint a minimum:
Abban bízhatsz még, hogy tovább optimalizálják a játékot. Rengetegen panaszkodnak messze jobb konfigokkal, hogy ugyanúgy akad és crashel a játék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!