Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS 2 miért fút a laposomon...

CS 2 miért fút a laposomon ilyen lagymatagul?

Figyelt kérdés

CSGO-ban 150-250 fpsem volt 1024x768ban full lowon.

Mióta CS2 van, azóta 20-35 fpsem van teljesen játszhatatlan. Nem, nem fogok új gépre beruházni, én 2021-ben azért vettem meg a CSGO-t, mert vitte a gépem, hiába szeretném majd a GTA 6-ot, ha nem lesz addigra erősebb gépem, nem veszem meg, hiszen ez olyan mintha vennék 3 kiló csirkecombot, úgy, hogy nincs lábasom, tűzhelyem.

Jelenlegi specifikációm:

Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz

NVIDIA GTX 770M 3 GB

8GB DDR3

SSD 512GB

Windows 10 Home 64bit

Minden driver a Windows Update által lett leszedve, de van nvidia vezérlőprogim. Valamiért NVIDIA driver állandóan hibát ír ki, ha autodetecttel akarom feltelepíteni az illesztőprogramokat.

Igen, tudom nem erős laptop, bár egy GTA Online High grafikán fut egy laza 50fps-sel a városban, ha season nincs teli, ha teli van akkor is megvan a folyamatos 35 fps legalább.

Én személyszerint nem tudom elhinni, hogy Valve megtesz ilyet, tuti van valami kiskapu, driverbeállítás, mód, amivel lejjebb lehet vinni a CS2 gépigényét... Nehogymár ennek az okádéknak nagyobb gép kelljen mint a GTA Online-nak (direkt nem V-t írtam), hiszen a grafika csak egy picivel lett szebb (személyszerint ocsmányabb lett)

2023. dec. 21. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg ezen a configon mennie kellene minden lowon 720p-ben 50 FPS-el. A helyzet az, hogy mindenki a sz*r teljesítményre, fagyásokra és más technikai problémákra panaszkodik ennél még sokkal erősebb gépeknél is + ha jól értem CS:GO már nincs is? Hát azt kell mondjam ne pazarolj inkább pénzt most új gépre ezért a játékért, ha eddig nem tetted meg. Ez 2023, itt már nem optimalizálnak játékokat úgy mint régen.
2023. dec. 21. 16:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. Én sem értem, YT videókon van aki tolja ezzel a speccel, és folyamatos képet látok. CSGO sajnos nincs pedig milliószor jobb volt szerintem, ha annyira grafikára vágyok ott az R6, csgoba pont azt szerettem, hogy egy gyors, reakcióidődet megprobáltató játék volt, nem egy ilyen bobli füstön átlővő, látványelem, csilivili ganaj.
2023. dec. 21. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A Valve játékok processzorigényesek, és azon megbukik a géped.

Áruházi oldalon minimum CPU: "4 hardware CPU threads - Intel® Core™ i5 750 or higher". A tiéd ettől elmarad, az alábbi teszt szerint 35%-kal gyengébb, mint a minimum:

[link]

Abban bízhatsz még, hogy tovább optimalizálják a játékot. Rengetegen panaszkodnak messze jobb konfigokkal, hogy ugyanúgy akad és crashel a játék.

2023. dec. 21. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm
2023. dec. 21. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!