Feltűnt hogy d&d-t a többség nem is szerepjátékként játsza hanem csak kockát csörgetnek?
Figyelt kérdés
Csata csata hátán, számomra iszonyú unalmas, jobban szeretem a szociális meg a kalandozás részét. Ha kockát csörgetünk legalább legyen az a leszakadó híd vagy nem tudom. A kockacsörgetős társas nem jön be, a tanárunk akivel kezdtük az mesélte szerepjátékként, meg egy másik idősebb mesélő. Öszintén, szívesebben játszom wodot vagy hasonlót. Vagy inkább mesélek.2023. dec. 20. 20:29
1/3 Hintalow válasza:
Ámen.
Ezerfèlekèppen lehet játszani, van aki szociális vonalra vágyik, a másik meg csak gyakni akar.
2/3 A kérdező kommentje:
Hamar ki is lépek ha csak final fantasy az egész és hosszas kockacsörgetés után ott a loot. Tizenéves gyerekekkel amúgy sem játszom.
2023. dec. 22. 17:38
3/3 anonim válasza:
Engem harminc évnyi játék után már fáraszt a színészkedés és intrikálás, inkább a felderítés és a kalandozás vonz. Azzal egyetértek, hogy a harc túl sok időt vesz el, a mi kampányunkban drasztikusan le van egyszerűsítve és fel van gyorsítva a szabályoknak ez a része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!