Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek nem volt mindig...

Szerintetek nem volt mindig is butaság a d&d-s jellem rendszer?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a forgotten realmsben ezek a kozmikus energiák, de halandókra nézve mindig is fura volt, de még a nem halandókra is. Akár hány karaktert látok forgotten realms d&d-re alapuló játékokban sosem érzem a különbséget hogy ez most lawful evil vagy chaotic vagy tudom is én mi. Ez a leírás hogy a lawful evil a törvényt használja hogy előrébb jusson nekem szimplán neutral evil, aki önmagát tartja szemelőt. Hiába a törvényt követi, csak önmaga érdekli. Nekem ami a lawful evil kategória az a nácik, a new vegasból caesar legion, ezek meggyőződésből cselekszenek.
2023. dec. 20. 02:46
 1/1 anonim ***** válasza:
De, butaság volt. Nem csak azért, mert felesleges, a szerepjátékot gúzsba kötő korlátozás volt, hanem egy csomó varázslat és varázstárgy (Pl. Detect Evil) tönkretehette az egész mesét. Mi pár hónap után kihajítottuk az egész jellemrendszert a kukába.
2023. dec. 28. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!