EAsport FC 24-ben csak engem vernek sz*rrá vagy más is ezt tapasztalja?
5 próbálkozásból egyszer jutottam be a Championsba igaz ott 20-ból nyertem is 8-at. De a Play Offban nagy szopatás megy, vannak olyan prok hogy 10 perc után 3-0. És elmegy a kedvem. Nagyon kevés a kiélezett meccs. Nem az zavar ha egy szoros meccsen kikapok, hanem ha folyamatosan támadok nagy nehezen beviszek egy gólt, az ellenfél pedig közép kezdés után olyan sebességben és irányban tolja a labdát, majd olyan erővel lövi meg, hogy egy hozzám hasonló casual playernek semmi esélye nincs ellene.
AI ellen nem szeretek játszani, de nem tudom hogy lehetne hasonló erősségű playerek ellen játszani. Olyanokkal akik naponta 1-2 órát tolják, dolgoznak, normális rendes emberek, nem 10 éves koreai gyerekek akik 0-24 ben ezt csinálják. Azt meg már nem is akarom fejtegetni, hogy ezeknek még van 5-6 Icon lapjuk is...
Pay to win.
Hát lehet, a FUT-ban ilyen div 6-7-8 ban szerencsétlenkedtem ami ugye fizetős.
Az online seasons-ben felhúztam div 3-ig, és ott is szoros meccseket játszottam, viszont ott fix csapatok vannak, nincsenek kártyák. Bár az is lehet, hogy ott csak gyengébb játékosok vannak. Mindenesetre 170 meccsből 2 alkalommal volt olyan hogy sz*rrá vertek. Még a FUT-ban alacsony Diviziókban is gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!